JóBringa üzlete Debrecenben

Fel szeretnéd próbálni?

Debrecenbe kéne menni, síkabátot kéne venni!

Tudom nagyon béna, de nem hagyhattam ki :-).  A jó hír lényege, hogy a Bringával történő együttműködésünknek köszönhetően Debrecenben élőben, közelről is megtekintheted és persze meg is vásárolhatod a Picture Organic Clothing téli termékeit!

A fejlődésünk egy új izgalmas állomása

Amikor 2015-ben egy nagyot álmodtunk, és Magyarországon elsőként elkezdtük forgalmazni a Picture Organic Clothing különleges termékeit ez a cél nagyon távolinak tűnt. És most mégis nagy örömmel súgom meg nektek, hogy ha Debrecenben jártok személyesen is megismerkedhettek, és életre szóló barátságot köthettek ezzel a márkával.

Tudjuk, hogy egyre többen rendelünk meg szinte mindent az internetről, míg vannak akit tartanak ettől a megoldástól.  Azon dolgozunk, hogy bizonyítsuk: Mi értetek vagyunk, és imádjuk a Picture termékeket.
Nos, ha te még nem nagyon szeretsz rendelni az internetről, akkor ez a lehetőség csak neked készült!

Néhány fontos tudnivaló

  • Hol található az üzlet: A Picture Organic Clothing Debrecenben a Böszörményi út 153 szám alatt található meg, a Bringa boltjában. Megtalálásában segít a weboldalukon található leírás.
  • Nyitvatartás:
    hétfő- péntek: 10-18 óra
    szombat: 9-12 óra
    vasárnap ZÁRVA
  • Szolgáltatások: Az újdonságnak számító Picture télisport ruházat mellett Atomic léceket és bakancsokat bérelhetsz idei síelésedhez.
  • Szervíz: Saját felszerelésed megújításáben is szívesen segítenek:  élezés, waxolás, talpjavítás, kötésbeállítás.

Még tartasz az internetes rendeléstől? Akkor eljött a Te időd. Irány Debrecen, és keresd a Bringa szaküzletét a böszörményi úton. Kérdésed van? Keresd bátran Őket vagy mi is szívesen segítünk.

Rendszeresen rendelsz az internetről? Rövidesen neked is remek újdonságról számolhatunk be!

Végül még egy fontos információ

Az értékesítésünk egymástól teljesen független. Ezért a Bringa által meghirdetett akciók csak a boltban történő vásárlásra, míg az Ecowear.hu által meghírdetett akciók csak a webáruházban érvényesek!

Tetszett? Oszd meg!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
A király új ruhája

A király új ruhája

Szeretnél a világon az elsők közé tartozni? Ezt most fájdalmatlanul megteheted. És majdnem annyira büszke lehetsz rá, mint ha aranyérmes...
Olvass tovább
Tudatosság újrahasznosított ruhában

Tudatosság újrahasznosított ruhában

Neked is fontos a környezetvédelem és a tudatos vásárlás akkor is, ha öltözködésről van szó? Ma már nemcsak a tárgyaink,...
Olvass tovább
Fel szeretnéd próbálni?

Fel szeretnéd próbálni?

Debrecenbe kéne menni, síkabátot kéne venni!Tudom nagyon béna, de nem hagyhattam ki :-).  A jó hír lényege, hogy a JóBringával...
Olvass tovább
Fában az igazság

Fában az igazság

A Picture Organic Clothing amellett hogy környezetbarát termékeket gyárt, sokszor a designban is megjeleníti a természetközeli szemléletet. Ezért fogtak össze...
Olvass tovább
ELŐZŐ TOVÁBBI
Gondolatod támadt?

Oszd meg velünk is!

Ingyenes szállítás Magyarország területén

Szállítás 2-5 munkanapon belül

Biztonságos PayPal és bankkártás fizetés

Környezetbarát termékek hatalmas választéka

Close Menu
×
×

Cart

Malcare WordPress Security