Fel szeretnéd próbálni?

Debrecenbe kéne menni, síkabátot kéne venni!

Tudom nagyon béna, de nem hagyhattam ki :-).  A jó hír lényege, hogy a Bringával történő együttműködésünknek köszönhetően Debrecenben élőben, közelről is megtekintheted és persze meg is vásárolhatod a Picture Organic Clothing téli termékeit!

A fejlődésünk egy új izgalmas állomása

Amikor 2015-ben egy nagyot álmodtunk, és Magyarországon elsőként elkezdtük forgalmazni a Picture Organic Clothing különleges termékeit ez a cél nagyon távolinak tűnt. És most mégis nagy örömmel súgom meg nektek, hogy ha Debrecenben jártok személyesen is megismerkedhettek, és életre szóló barátságot köthettek ezzel a márkával.

Tudjuk, hogy egyre többen rendelünk meg szinte mindent az internetről, míg vannak akit tartanak ettől a megoldástól.  Azon dolgozunk, hogy bizonyítsuk: Mi értetek vagyunk, és imádjuk a Picture termékeket.
Nos, ha te még nem nagyon szeretsz rendelni az internetről, akkor ez a lehetőség csak neked készült!

Néhány fontos tudnivaló

 • Hol található az üzlet: A Picture Organic Clothing Debrecenben a Böszörményi út 153 szám alatt található meg, a Bringa boltjában. Megtalálásában segít a weboldalukon található leírás.
 • Nyitvatartás:
  hétfő- péntek: 10-18 óra
  szombat: 9-12 óra
  vasárnap ZÁRVA
 • Szolgáltatások: Az újdonságnak számító Picture télisport ruházat mellett Atomic léceket és bakancsokat bérelhetsz idei síelésedhez.
 • Szervíz: Saját felszerelésed megújításáben is szívesen segítenek:  élezés, waxolás, talpjavítás, kötésbeállítás.

Még tartasz az internetes rendeléstől? Akkor eljött a Te időd. Irány Debrecen, és keresd a Bringa szaküzletét a böszörményi úton. Kérdésed van? Keresd bátran Őket vagy mi is szívesen segítünk.

Rendszeresen rendelsz az internetről? Rövidesen neked is remek újdonságról számolhatunk be!

Végül még egy fontos információ

Az értékesítésünk egymástól teljesen független. Ezért a Bringa által meghirdetett akciók csak a boltban történő vásárlásra, míg az Ecowear.hu által meghírdetett akciók csak a webáruházban érvényesek!

Szólj hozzá

2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25% kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15% kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15% kedvezmény
Adj esélyt Magadnak a nyerésre!

Add meg email címedet, és forgasd meg a szerencsekereket. Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez! Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

 • Egy játék / játékos / nap
 • A csalásért kizárás jár
Malcare WordPress Security