Ale téli sapka

9490 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Az Ale bojtos sapka egy szerethető és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. Türkizes színű kötött külső hihetetlenül puha belső bélést takar, így a sapi a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A design és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk meg környezetbarát, újrahasznosított poliészter anyagról sem, ami egy apró lépés a hideg teleink megőrzésében.

Elfogyott

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Ale téli sapka
Ale téli sapka

Részletes leírás

Az Ale téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás télre. Gyönyörű, türkiz alapszínével és méretes bojtjával biztosan a kedvenced lesz. A sapin ízlésesen elhelyezett műbőr folton található a Picture logó, ami nagyon jól megy az egész sapkához.

Tudjuk, hogy nőknél a sapkák viselése sokszor kompromisszumot jelent, mert jobban zsírosodik tőle a hajad, meg össze is borzolja, de az Ale sapka annyira jól áll, hogy ennyit egyértelműen megér. Arról nem is beszélve, hogy néha elkerülhetetlen, hogy sapkát hordj. Például síeléskor, ha nem szereted a sisakot, vagy ha csak megpihentek egy hütténél, és leveszed a bukót.

A design mellett fontos megemlíteni a Picture Organic Clothingra jellemző természetbarát szemléletét, ami ezen a téli sapkán is megjelenik. A sapi 30%-ban újrahasznosított poliészterből készült, ami a sűrű kötésű külső rétegben kapott helyet. A puha belső akrilból van, így a környezetbarát megoldások, és a puhaság nem zárják ki egymást, hanem együtt alkotják ezt a szeretni való sapkát.

Méretezés

Az Ale téli sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Türkiz

Méret:

Egy méretben készül

Széndioxid lábnyom:

A termék gyártása és szállítása során 0,35 kg széndioxid került a levegőbe. Ez 0,12 kg-al kevesebb, mint egy átlagos darab esetén, azaz annak 65%-a.

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Ale téli sapka türkiz
Ale téli sapka

9490 Ft

9490 Ft

Elfogyott

Malcare WordPress Security