Ale téli sapka

9490 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Az Ale bojtos sapka egy szerethető és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. Türkizes színű kötött külső hihetetlenül puha belső bélést takar, így a sapi a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A design és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk meg környezetbarát, újrahasznosított poliészter anyagról sem, ami egy apró lépés a hideg teleink megőrzésében.

Elfogyott

Leírás

Alapanyagok

30%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

70%

Akril Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Ale téli sapka leírása

Az Ale téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás télre. Gyönyörű, türkiz alapszínével és méretes bojtjával biztosan a kedvenced lesz. A sapin ízlésesen elhelyezett műbőr folton található a Picture logó, ami nagyon jól megy az egész sapkához.

Tudjuk, hogy nőknél a sapkák viselése sokszor kompromisszumot jelent, mert jobban zsírosodik tőle a hajad, meg össze is borzolja, de az Ale sapka annyira jól áll, hogy ennyit egyértelműen megér. Arról nem is beszélve, hogy néha elkerülhetetlen, hogy sapkát hordj. Például síeléskor, ha nem szereted a sisakot, vagy ha csak megpihentek egy hütténél, és leveszed a bukót.

A design mellett fontos megemlíteni a Picture Organic Clothingra jellemző természetbarát szemléletét, ami ezen a téli sapkán is megjelenik. A sapi 30%-ban újrahasznosított poliészterből készült, ami a sűrű kötésű külső rétegben kapott helyet. A puha belső akrilból van, így a környezetbarát megoldások, és a puhaság nem zárják ki egymást, hanem együtt alkotják ezt a szeretni való sapkát.

Méretezés

Az Ale téli sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Türkiz

Méret:

Egy méretben készül

Széndioxid lábnyom:

A termék gyártása és szállítása során 0,35 kg széndioxid került a levegőbe. Ez 0,12 kg-al kevesebb, mint egy átlagos darab esetén, azaz annak 65%-a.

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Ale téli sapka türkiz
Ale téli sapka

9490 Ft

9490 Ft

Elfogyott

Malcare WordPress Security