Boarder plus hátizsák

22990 Ft

A Boarder Plus hátizsák egy multifunkciós táska, amiben mindennek meg lesz a helye. Kívülre simán felcsatolhatod a deszkádat, miközben belül külön laptoptartó és sok másik zseb kapott helyet. Szerencsére az O’Neill is elindult a fenntarthatóság útján, így ez a méregzöld hátizsák is újrahasznosított poliészterből készült!

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Kiürítés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított poliészter 600D

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Boarder plus hátizsák
Boarder plus hátizsák

Részletes leírás

A Boarder plus hátizsák az O’Neill praktikus táskája mindennapi használatra. A méregzöld táska hátrésze kényelme és jól szellőzik, miközben egy stílusos O’Neill logót is kapott. 

Nézzük, mik a táska legfontosabb részletei:

Laptop zseb

Közvetlenül a hátrész mellett kapott helyet az elkülönített laptop tartó, ami még egy 15,6-os gépet is simán elnyel. A párnázott rekeszben bárhová biztonságosa és kényelmesen szállíthatod a notebookodat.

Dokumentum tartó

A laptop zseb mellett van hely jó néhány füzetnek vagy egyéb dokumentumnak is, amiket gyűrődésmentesen tudsz magaddal vinni. Nem keverednek a fő rekeszbe dobált cuccokkal, így foltos nem lesz a matekfüzeted, vagy az a frissen aláírt szerződés.

Deszka tartó

A hátizsák elejére két csattal tudod a deszkádat rögzíteni, de ezt a funkciót nem csak deszkások és snowboardosok élvezhetik. Én például sokszor csatolok fel hálózsákot vagy más nagyobb tárgyat a táskámra, ha bent másnak kell a hely. 😀

A fő rekesz is tele van zsebebbel és egyéb kis tárolókkal, így rendszerezni tudod a cuccaidat a hátizsákban. Külföldi utazás során én biztosan a belső cipzáros rekeszben tárolnám az útlevelemet, és a pénztárcámat.

A Boarder plus hátizsák azonban nem csak praktikus, de környezetbarát is, a tartós és kifejezetten erős 600D típusú újrahasznosított poliészternek köszönhetően. Az alsó rész ráadásul külön meg lett erősítve, hogy jobban bírja a táska a használatot.

Ha neked is bejön ez a stílus, és szükséged van egy multifunkcionális hátizsákra, akkor ne gondolkozz sokáig, mert csak egy pár darab van belőle!

Méretezés

A Boarder plus hátizsák csak egy, 25 literes méretben készül. Ha nem ekkora hátizsákra gondoltál, akkor ajánljuk, hogy nézd meg a többi táskánkat. Reméljük megtalálod, amit keresel!

További információk

Szín:

Fekete, Zöld

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…