Dady póló

9390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Élénk sárga színű biopamut póló, ami egy képzeletbeli világot idéz:

Mi lenne, ha mi emberek lennénk a környezetszennyezés hatásainak elszenvedői, és nem az okozói? Erre utal a jegesmedve snowboardjára írt “kill human” felirat.

A Daddy pólóval persze tehetsz ellene, 100%-ban organikus pamutból készült.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Dady pólót egyértelműen a nagyon találó és humoros mintája miatt hoztuk el webáruházunkba. A jegesmedve snowboardján található “kill human” (~ölj embert) felirat jól szemlélteti, hogy akár mire is gondolhatnának az általunk veszélybe sodort állatok. Ezt a komolyabb üzenetet azonban a Picture Organic Clothingtól megszokott, humoros, de figyelemfelkeltő módon közli, és nem csak “beszél róla”, de tesz is a természetünk védelméért:

A Dady póló 100%-ban organikus pamutból készült, melyet a GOTS, a világ vezető organikus pamuttal foglalkozó szervezete tanúsított. Az anyaghasználat mellett a színezés  is környezetet kímélő módon, víz alapú tintával történt. A Picture Organic Clothing-ra jellemzően, a tervezéstől kezdve, egészen a szállításig minden lépésre odafigyelnek, hogy viselője biztos lehessen abban, hogy olyan terméket választott, amellyel nem haragítja magára a jegesmedvéket.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Dady póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sárga

Méret:

M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…