Ha 2023 12 20 -án délig elküldöd a megrendelésedet

Karácsonyig biztosan megérkezik az ajándékod!

Door sínadrág – Picture

Rövid leírás

Rendkívüli vízállóságú, jól szellőző, modern formavilágú sínadrág csak NEKED!  Az apró kiegészítőkből jól látható, hogy a Picture alapítói nem csak messziről láttak havat, hanem rendszeresen síelnek, bordoznak. Mindazt, ami problémát okozott nekik, megoldják saját tervezésű ruháikkal. Hát ez jó! Nem? Érdekel?  További részletek a DOOR sínadrág hosszabb leírásában!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: MPT030 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing-tól megszokott ízléses forma, nagyszerű használhatósággal, 5/10-es hő indexel. Ezek jellemzik a DOOR sínadrágot. Az R-PET  membránnak köszönhetően rendkívüli vízállóságú és egyben jó szellőzésű ruhadarab.  A membrán 20000 mm-ig vízhatlan. A nadrág szövete kellemes tapintatú, a belső bélés nagyon kényelmes, puha anyag. A bokáknál hófogót a deréknál kiválóan záró rugalmas derékrészt alkalmaztak, megelőzve a hó bejutását.

Jól megtervezett szinte bármit elnyelnek. A nadrág sarok része a zsebből “távirányítható” ( I-Fit rendszert ) – aminek az eredménye az, hogy már hómentes területen járva nem taposod le a nadrág szárát. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Door sínadrág “Freestyle fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Door techniaki nadrág R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a nadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai nadrágok között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a nadráganyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sísínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A nadrág varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág száraiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Vékony

Nagyon meleg

Szín:

Zöld

Méret:

M, L

Felhasznált anyagok:

64% újrahasznosított poliészter, 36% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 3,56 kg. Ez 1,45 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 71%-a.

Szabás:

Freestyle

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security