Door sínadrág zöld színben szemből, közeli, modellen
Door sínadrág – Picture

Tovább

Door sínadrág – Picture

Rövid leírás

Rendkívüli vízállóságú, jól szellőző, modern formavilágú sínadrág csak NEKED!  Az apró kiegészítőkből jól látható, hogy a Picture alapítói nem csak messziről láttak havat, hanem rendszeresen síelnek, bordoznak. Mindazt, ami problémát okozott nekik, megoldják saját tervezésű ruháikkal. Hát ez jó! Nem? Érdekel?  További részletek a DOOR sínadrág hosszabb leírásában!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: MPT030 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Door sínadrág – Picture
Door sínadrág – Picture

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing-tól megszokott ízléses forma, nagyszerű használhatósággal, 5/10-es hő indexel. Ezek jellemzik a DOOR sínadrágot. Az R-PET  membránnak köszönhetően rendkívüli vízállóságú és egyben jó szellőzésű ruhadarab.  A membrán 20000 mm-ig vízhatlan. A nadrág szövete kellemes tapintatú, a belső bélés nagyon kényelmes, puha anyag. A bokáknál hófogót a deréknál kiválóan záró rugalmas derékrészt alkalmaztak, megelőzve a hó bejutását.

Jól megtervezett szinte bármit elnyelnek. A nadrág sarok része a zsebből “távirányítható” ( I-Fit rendszert ) – aminek az eredménye az, hogy már hómentes területen járva nem taposod le a nadrág szárát. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Door sínadrág “Freestyle fit” szabású. A részletekért kattints!

További technikai részletek

A Door techniaki nadrág R-PET membránja 20k/15k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelen esetben a nadrág 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 15000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok technikai nadrágok között is a felsőbb kategóriába tartoznak. Az erős membrán mellett a nadráganyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a sísínadrágokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C6-os besorolással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz PFOS és PFOA vegyületeket, melyek kifejezetten károsak, és a környezetbe is kiszivárognak.

A nadrág varrásai mindenhol meg vannak erősítve ragasztással is a teljes vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok is vízálló kialakításúak. A nadrág száraiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Vékony

Nagyon meleg

További információk

Szín:

Zöld

Méret:

M, L

Felhasznált anyagok:

64% újrahasznosított poliészter, 36% poliészter

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 3,56 kg. Ez 1,45 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 71%-a.

Szabás:

Freestyle

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security