Flyfish póló

6754 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Dad & Son kollekció egy igazán egyedi darabja a Picturetől. A fehér, laza anyagú organikus pamuton tökéletesen mutatnak az aprólékosan megrajzolt természet ihlette minták. Ezek közül is kiemelkedik a póló névadója, egy repülőhal.

A Flyfish póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz csak ez az egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen pólód csak Neked lesz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Flyfish póló
Flyfish póló

Részletes leírás

A Flyfish póló a Picture Organic Clothing Dad & Son kollekcióknak egyik különleges eleme. Ez a kollekció azért nagyon speciális, mert az elemeit a Picture egyik alapítója és vezető designere Jeremy, és az ő édesapja közösen tervezik. Ez a kollekció tehát generációk összefogásának eredménye. Legfontosabb ismérvei :

Biopamutból készült

A felső alapanyaga puha, organikus pamut. Ami amellett, hogy nagyon kényelmes viselet, biztosan nem tartalmaz a természtés, vagy gyártás során belekerülő veszélyes anyagot. Ezt a bőröd és a környezetünk is meghálálja neked.

Laza szabás

Kellemes vonalvezetésű, laza szabásának köszönhetően divatos és szellős viselet. Jól áll nekeda hét bármelyik napján.

Művészi rajz

A Dad & Son-os pólókra mindig jellemző az egyszerű, művészi design. Erre remek példa a FlyFish póló is. Aprólékosan megrajzolt grafikai elemek díszítik a mellkasán.

Néhány termékből, amiből teljes méretsort nem rendeltünk, de mégis tetszett, abból rendeltünk 1 darabot, csak 1 méretben. Mivel Magyarországon jelenleg csak tőlünk tudsz Picture Organic Clothing terméket vásárolni, ezért garantáljuk, hogy ebből a modellből csak ez az egy érkezett Magyarországra! Biztos, hogy nem fogsz itthon még egy ilyennel találkozni, ilyen csak neked lesz.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére az O’Neill is partner.
A gyártó által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozások között, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Flyfish póló “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

M

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Picture Organic Clothing - Flyfish póló
Flyfish póló

6754 Ft

6754 Ft

Opciók választása