Haven téli sapka burgundi bordó színben
Haven téli sapka

9490 Ft

9490 Ft

Elfogyott

Haven téli sapka

9490 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Haven bojtos sapka egy szerethető és divatos darabja lesz a téli ruhatáradnak. A burgundi színű kötött külső hihetetlenül puha belső bélést takar, így a sapi a legnagyobb hidegben is hű társad lesz.

A design és a kényelem mellett azonban ne feledkezzünk meg az értékes tartalomról sem. A Haven téli sapka kézzel kötött külső rétege Novetex által tanúsított gyapjúból készül, így felelősségteljes választás.

Elfogyott

Leírás

Alapanyagok

70%

Akril Akril

30%

Gyapjú Gyapjú (Novetex tanúsítvánnyal)

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

SHEEP - EcoWear.hu

Gyapjúból kötött

Kézzel kötve

Kézzel készítve

Részletes leírás

Az Haven téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás télre. Gyönyörű, burgundi – bordó alapszínével és méretes bojtjával biztosan a kedvenced lesz. A sapin ízlésesen elhelyezett parafa folton található a Picture logó, ami nagyon jól megy az egész sapkához.

Tudjuk, hogy nőknél a sapkák viselése sokszor kompromisszumot jelent, mert jobban zsírosodik tőle a hajad, meg össze is borzolja, de a Haven sapka annyira jól áll, hogy ennyit egyértelműen megér. Arról nem is beszélve, hogy néha elkerülhetetlen, hogy sapkát hordj. Például síeléskor, ha nem szereted a sisakot, vagy ha csak megpihentek egy hütténél, és leveszed a bukót.

A design mellett fontos megemlíteni a Picture Organic Clothingra jellemző elkötelezettséget a környezet felé, ami ezen a téli sapkán is megjelenik. A sapi 30%-ban Novetex által tanúsított gyapjúból készült, ami a kézi kötésű külső rétegben kapott helyet. A Novetex tanúsítvány garantálja az állatok megfelelő tartását, és az egész fonalkészítési folyamatot felügyeli. A puha belső akrilból van, így a felelősségteljes megoldások, és a puhaság nem zárják ki egymást, hanem együtt alkotják ezt a szeretni való sapkát.

Méretezés

A Haven téli sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Burgundi

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security