Home 2 újrahasznosított poliészter hátizsák
Home 2 hátizsák

16990 Ft

16990 Ft

Elfogyott

Home 2 hátizsák

16990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Home hátizsák a Picture Organic Clothing egyszerű és praktikus hátizsákja. A 20 literes táska kifejezetten jól pakolható, és beépített laptop tartóval is rendelkezik, ami egy 13″-es notebookot is elnyel.

A praktikum mellett a minőség és a környezetbarát kialakítás is fontos szerepet kapott. Ez az alapanyagnak köszönhető, ami 900D jelzésű poliészter, és 50%-ban újrahasznosított!

Elfogyott

Cikkszám: BP072P Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

50%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Home 2 hátizsák részletes leírás

A Home 2 hátizsák egy teljesen új stílust hoz be a Picture táskák repertoárjába. Egyszerű, de mégis praktikus designnal, kicsit “hipszter” stílusban tervezett darab. Az egyik legnagyobb előnye, hogy egy 13″-es laptopot is biztonságosan tudsz szállítani benne.

Az eddigi Picture Organic táskák inkább technikai szempontból voltak kiemelkedőek, nagy részük egyenesen a sípályára készült. Ezzel ellentétben a Home hátizsák inkább egy utcai darab. Nincs rajta csat a mellkasnál, és sílécet sem tudsz rögzíteni rá, cserébe igazán letisztult designt kapott.

Az alapanyaga ugyanolyan erős, mit a hegyekbe készült “testvérei” esetén, mivel itt is 900D típusú poliésztert használtak, aminek a fele újrahasznosított. Ennek köszönhetően a táska nem csak designos és praktikus, de a fenntartható fejlődést is szem előtt tartva készül.

A hátizsák nagyon jól pakolható, oldalsó zsebeinek és elkülönített laptop tartójának köszönhetően kiváló választás iskolába/egyetemre járáshoz. Ezzel az azték mintás designnal biztos ki fogsz tűnni a tömegből!

Méretezés

A Home 2 hátizsák csak egy, 20 literes méretben készül. Ha nem ekkora hátizsákra gondoltál, akkor ajánljuk, hogy nézd meg a többi táskánkat. Reméljük megtalálod, amit keresel!

További információk

Szín:

Fekete

Felhasznált anyagok:

50% újrahasznosított poliészter 900D, 50% poliészter

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security