Hugo póló

6494 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Hugo biopamut póló a Picture Organic Clothing Dad & Son kollekciójának egyik új darabja. Ez a kollekció a Picture egyik alapítója, Jeremy, és az édesapja munkájának eredménye. A kollekció darabjai egyszerű színekkel, művészi mintákkal készülnek, miközben környezetbarát megoldásokat és organikus pamutot használnak.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing: Dad & Son (azaz ‘apa és fia’) kollekciója azért születhetett meg, mivel a Picture egyik alapítója, Jeremy, és édesapja is nagyon jó érzékkel rendelkeznek a designhoz. Jeremy már a márka megalapítása előtt is építészként dolgozott édesapjával a családi vállalkozásukban, azonban ő nem erről álmodott, hiszen igazi “bio és eco fan” volt. Pár évvel később, amikor a Picture Organic Clothing már sikeres volt fordult a kocka, az édesapja segített neki, és együtt tervezték meg a Dad & Son kollekciót, amely minden szezonban újabb és újabb darabokkal bővül, köztük most a Hugo pólóval.

A póló egy szarvast ábrázol, ami olyan hatással került fel a pólóra, mintha egy “karc rajz” lenne. Fekete alapon a világos vonások nagyon szépen visszaadják a szarvas szőrének jellegzetes mintáját.

A Hugó póló környezetbarát témájához környezetbarát megoldások is járnak. Az alapanyaga 100% GOTS által tanúsított biopamut, és a színezéshez is víz alapú tintát használnak.

Ha téged is megfogott, akkor csapj le rá, mert méretenként csak 1-1 darab érkezett belőle!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Hugo póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Hugo póló
Hugo póló

6494 Ft

6494 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security