Hugo póló
Hugo póló

Tovább

Picture férfi felsők


Tanácsok méretmeghatározáshoz

Férfi mérettáblázat

1; Mellkas körméret

Mérd meg a karok alatt, a mellkas legszélesebb részén a mellkas körfogatát. Ügyelj arra, hogy a mérőszalag lehetőleg párhuzamos legyen a padlóval.

2; Derék

Mérd meg a derék legkeskenyebb részének a kerületét. Ügyelj arra, hogy a mérőszalag lehetőleg párhuzamos legyen a padlóval.

5; Testmagasság

Mérd meg a testmagasságodat.


Mérettáblázat a gyártó által megadott adatok alapján

Felső méretekSMLXLXXL
Mellkas körfogat90-9596-101102-107108-113114-119
Magasság170-174175-179180-184185-189190-194
Francia számozás4648-505254-5658

Minden méret centiméterben van megadva.

Hugo póló


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Hugo biopamut póló a Picture Organic Clothing Dad & Son kollekciójának egyik új darabja. Ez a kollekció a Picture egyik alapítója, Jeremy, és az édesapja munkájának eredménye. A kollekció darabjai egyszerű színekkel, művészi mintákkal készülnek, miközben környezetbarát megoldásokat és organikus pamutot használnak.

Mérettáblázat

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: MTS186 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Alapanyagok

100%

biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Hugo póló részletes leírás

A Picture Organic Clothing: Dad & Son (azaz ‘apa és fia’) kollekciója azért születhetett meg, mivel a Picture egyik alapítója, Jeremy, és édesapja is nagyon jó érzékkel rendelkeznek a designhoz. Jeremy már a márka megalapítása előtt is építészként dolgozott édesapjával a családi vállalkozásukban, azonban ő nem erről álmodott, hiszen igazi “bio és eco fan” volt. Pár évvel később, amikor a Picture Organic Clothing már sikeres volt fordult a kocka, az édesapja segített neki, és együtt tervezték meg a Dad & Son kollekciót, amely minden szezonban újabb és újabb darabokkal bővül, köztük most a Hugo pólóval.

A póló egy szarvast ábrázol, ami olyan hatással került fel a pólóra, mintha egy “karc rajz” lenne. Fekete alapon a világos vonások nagyon szépen visszaadják a szarvas szőrének jellegzetes mintáját.

A Hugó póló környezetbarát témájához környezetbarát megoldások is járnak. Az alapanyaga 100% GOTS által tanúsított biopamut, és a színezéshez is víz alapú tintát használnak.

Ha téged is megfogott, akkor csapj le rá, mert méretenként csak 1-1 darab érkezett belőle!

A Hugo póló “Medium fit” szabású.

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

M, L

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security