Jere póló

6104 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Jere póló gyönyörű türkiz színével és egyszerű, de mégis sok mindenkit megszólító mintájával válhat az egyik kedvenc pólóddá. A már megszokott fenyőfás logó mellett büszkén viselheted a “recycle” jelölést is, hiszen a póló 100%-ban organikus pamutból készült, aminek megfestéséhez a lehető legkörnyezetbarátabb, víz alapú tintát használtak.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Egy póló esetén, mint például ez a Jere póló a Picture tervezőinek sokkal kevesebb lehetősége van arra, hogy valami nagyon egyedit alkosson, mint például egy síkabátnál. Ennek ellenére egy megfelelően választott alapszín, és az arra kerülő, jól átgondolt minta kiemelhet akár egy pólót is a tömegtermékek közül.

Ezzel a pólóval is ez a helyzet, mint a Picture Organic Clothing esetén oly gyakran. A Türkiz alapszín, amit a gyártó egyszerűen”duck blue”-nak azaz kacsakéknek nevez, nagyon jó összhangban van a rá kerülő mintával.

Érdekesség, hogy a Jere póló  mintája  Jeremy-nek a Picture egyik alapítójának is annyira megtetszett, hogy az alkarjára tetováltatta.

De jó hírem van! Te anélkül is viselheted, hogy a bőrödre “varratnád”. Már csak azért is jó vétel, mert 100%.ban biopamutból készül. Ennek köszönhetően egészséges viselet, amit földünk is meghálál !

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Jere póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Türkiz

Méret:

S, M

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Picture Organic - Jere póló
Jere póló

6104 Ft

6104 Ft

Opciók választása