Picture Organic - Jere póló
Jere póló

Tovább

Picture férfi felsők


Tanácsok méretmeghatározáshoz

Férfi mérettáblázat

1; Mellkas körméret

Mérd meg a karok alatt, a mellkas legszélesebb részén a mellkas körfogatát. Ügyelj arra, hogy a mérőszalag lehetőleg párhuzamos legyen a padlóval.

2; Derék

Mérd meg a derék legkeskenyebb részének a kerületét. Ügyelj arra, hogy a mérőszalag lehetőleg párhuzamos legyen a padlóval.

5; Testmagasság

Mérd meg a testmagasságodat.


Mérettáblázat a gyártó által megadott adatok alapján

Felső méretekSMLXLXXL
Mellkas körfogat90-9596-101102-107108-113114-119
Magasság170-174175-179180-184185-189190-194
Francia számozás4648-505254-5658

Minden méret centiméterben van megadva.

Jere póló


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Jere póló gyönyörű türkiz színével és egyszerű, de mégis sok mindenkit megszólító mintájával válhat az egyik kedvenc pólóddá. A már megszokott fenyőfás logó mellett büszkén viselheted a “recycle” jelölést is, hiszen a póló 100%-ban organikus pamutból készült, aminek megfestéséhez a lehető legkörnyezetbarátabb, víz alapú tintát használtak.

Mérettáblázat

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Alapanyagok

100%

biopamut Biopamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Egy póló esetén, mint például ez a Jere póló a Picture tervezőinek sokkal kevesebb lehetősége van arra, hogy valami nagyon egyedit alkosson, mint például egy síkabátnál. Ennek ellenére egy megfelelően választott alapszín, és az arra kerülő, jól átgondolt minta kiemelhet akár egy pólót is a tömegtermékek közül.

Ezzel a pólóval is ez a helyzet, mint a Picture Organic Clothing esetén oly gyakran. A Türkiz alapszín, amit a gyártó egyszerűen”duck blue”-nak azaz kacsa kéknek nevez, nagyon jó összhangban van a rá kerülő mintával.

Érdekesség, hogy a Jere póló  mintája  Jeremy-nek a Picture egyik alapítójának is annyira megtetszett, hogy az alkarjára tetováltatta.

De jó hírem van! Te anélkül is viselheted, hogy a bőrödre “varratnád”. Már csak azért is jó vétel, mert 100%.ban biopamutból készül. Ennek köszönhetően egészséges viselet, amit földünk is meghálál !

A Jere póló “Medium fit” szabású.

További információk

Szín:

Türkiz

Méret:

S, M

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security