Jere póló

9390 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Jere póló gyönyörű türkiz színével és egyszerű, de mégis sok mindenkit megszólító mintájával válhat az egyik kedvenc pólóddá. A már megszokott fenyőfás logó mellett büszkén viselheted a “recycle” jelölést is, hiszen a póló 100%-ban organikus pamutból készült, aminek megfestéséhez a lehető legkörnyezetbarátabb, víz alapú tintát használtak.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

Etikus

Etikus

Részletes leírás

Egy póló esetén, mint például ez a Jere póló a Picture tervezőinek sokkal kevesebb lehetősége van arra, hogy valami nagyon egyedit alkosson, mint például egy síkabátnál. Ennek ellenére egy megfelelően választott alapszín, és az arra kerülő, jól átgondolt minta kiemelhet akár egy pólót is a tömegtermékek közül.

Ezzel a pólóval is ez a helyzet, mint a Picture Organic Clothing esetén oly gyakran. A Türkiz alapszín, amit a gyártó egyszerűen”duck blue”-nak azaz kacsakéknek nevez, nagyon jó összhangban van a rá kerülő mintával.

Érdekesség, hogy a Jere póló  mintája  Jeremy-nek a Picture egyik alapítójának is annyira megtetszett, hogy az alkarjára tetováltatta.

De jó hírem van! Te anélkül is viselheted, hogy a bőrödre “varratnád”. Már csak azért is jó vétel, mert 100%.ban biopamutból készül. Ennek köszönhetően egészséges viselet, amit földünk is meghálál !

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Jere póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Türkiz

Méret:

S, M

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

2000 Ft ajándékba
Legközelebb
25% kedvezmény
Nagyon sajnáljuk
Ingyen szállítás
Ez szomorú
2000 Ft ajándékba
15% kedvezmény
Nincs szerencséd
25%
Hajaj!
15% kedvezmény
Adj esélyt Magadnak a nyerésre!

Add meg email címedet, és forgasd meg a szerencsekereket. Ezzel kedvezményeket nyerhetsz környezetbarát termékeinkhez! Földünk is és Te is csak nyerhetsz!

Játékszabályok:

  • Egy játék / játékos / nap
  • A csalásért kizárás jár
Picture Organic - Jere póló
Jere póló

9390 Ft

9390 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security