Meaning póló

6494 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A póló elején található sematikus minta, amely mindenki számára mást jelent, rendkívül jól mutat Picture Organic Clothingtól már megszokott szép, fekete, pamut pólón.

Az Meaning póló a PictureShop “Légy egyedi!” kollekciójának eleme, azaz csak ez az egyetlen darab érkezett belőle Magyarországra! Ilyen pólód csak Neked lesz!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Meaning póló
Meaning póló

Részletes leírás

A póló elején elhelyezkedő mintát a nyári kollekció több darabján is helyet kapott, például a Sacramento boardshorton. Igazán különleges és egyedi. A fekete biopamut Meaning póló melkasi részét kifejezetten látványossá teszi az élénk, színes minta.

A póló azonban nem csak ettől különleges. Alapanyaga 100% organikus pamut amit a GOTS tanúsít. A tanúsítvány garantálja, hogy a gyapotot nem génmódosított növényekkel, vegyszerek nélkül termesztik. A feldolgozás során sem használnak környezetre és egészségre ártalmas vegyületeket. A munkások életkörülményeire is odafigyelnek, így garantált a megélhetéshez szükséges fizetés is. Ezek az apróságnak tűnő, de mégis igazán fontos dolgok emelik ki a Picture Organic Clothing termékeket a tömegből.

Tegyél te is a fenntartható fejlődésért, légy egyedi és óvd a saját egészséged is! Ehhez nyújt kitűnő lehetőséget a Meaning póló Picture Organich Clothing -tól!

Ha neked is bejön, csapj le rá, hiszen csak 1 van belőle!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Meaning póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

L

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…