Page póló

6754 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Mosómacis biopamut női póló a Picture Organic Clothing kínálatából. A Page póló egy burgundi színű női felső organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből, nagyon szerethető, cuki mintával.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus pamut
0%
Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

A Page női póló burgundi színével és imádni való mosómacis mintájával az idei kollekció egyik legimádnivalóbb darabja.

Ezen kívül a póló  organikus pamutból  és újrahasznosított poliészterből készült, illetve víz alapú festékkel lett megfestve. Ez a szervezet számára egészségesebb, a környezetet pedig kevésbé terheli meg , de ugyanolyan tartós, mint a hagyományos tinták. Az organikus pamutnak köszönhetően pedig, az anyag önmagában is kellemesebb tapintású és puhább.

Dönts felelősségteljesen és válasszd a környezetbarát és etikus Page pólót! 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Page női organikus pamut póló “Street fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Burgundi

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut, 50% újrahasznosított poliészter

Szabás:

Street Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…