Solar póló

7469 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Solar póló egy kifejezetten érdekes darabja a kollekciónak a különleges technológiával készült mintának köszönhetően. Menj ki vele a napra, és a design teljessé válik, mivel a fenyőfa csak napfényben jelenik meg!

A különleges design mellett a megszokott minőség, és környezetbarát anyaghasználat változatlan, így a Solar póló is 100%-ban organikus pamutból készül.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Részletes leírás

Általánosan igaz, hogy a Picture Organic Clothing nem bújik meg a szürke átlagban, hanem mindig kitalálnak valami ötletes újdonságot, amivel feldobhatják a termékeket.

A Solar póló már a nevével is sejteti, hogy köze van a napsugarakhoz. A pólón alap helyzetben csak a logó külső kontúrja jelenik meg. Napfény hatására ennek a közepén a fenyő is láthatóvá válik, így válik teljesség a Picture embléma, sőt a háttérben fa erezetét imitáló design is feltűnik.

Az persze már csak hab a tortán, hogy a Solar póló is nagyon puha, organikus pamutból készült, ami GOTS tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ennek minden előnyét élvezheted viselése közben, és még a környezetünk védelméért is teszel.

Solar póló méretezése

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Solar organikus pamut férfi póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

S, M, L

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Solar férfi póló - fehér on
Solar póló

7469 Ft

7469 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security