Sunshine rövid ujjú wetsuit női Picture style1
Sunshine neoprén ruha – Picture

Tovább

Sunshine neoprén ruha – Picture


Picture Organic Clothing termékek kínálata


Egy különleges női wetsuit 21-25-fokos vízbe. A Sunshine neoprén ruha vidám virág mintájával, és a gyártásához felhasznált környezetbarát alapanyagoknak köszönhetően érdemel kiemelt figyelmet.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Sunshine neoprén ruha – Picture
Sunshine neoprén ruha – Picture

Részletes leírás

A Sunshine neoprén ruha nyáron nyújt védelmet testednek, a kevésbé hűvös vízben.  Használata 21-25 fokos vízben ajánlott. Legfontosabb ismérvei :

Picture Limestone Stretch technológia

A wetsuit előállításához egy csepp kőolajat sem használtak fel :-). A Neoprén hab előállításához kémiailag átalakított mészkövet használnak fel 95%-ban. A maradék 5% újrahasznosított autógumi.

Újrahasznosított poliészter belső réteg

A Sunshine neoprén ruha belső rétege újrahasznosított poliészterből készül. A két réteg összeillesztéréhez víz alapú környezetbarát ragasztót használnak.

Különleges virág minta

A fekete alapszínű wetsuit-on jól mutat a színes virág minta. A kiemelkedóen rugalmas alapanyagnak köszönhetően az egyik legkényelmesebb modell a boltok polcain.

Aktívan boardozol, vagy esetleg szörfözöl? Fázósabb vagy az átlagnál? A  Sunshine neoprén ruha második bőrként viselkedve védi és melegíti a testedet! A víz most már nem lehet akadály.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Sunshine neoprén ruha méretezéséért kattints ide!

Sunshine neoprén ruha alapanyagai

További információk

Méret:

S, M

Szín:

Virágos

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security