Totem póló


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Totem női póló nekünk személyes kedvencünk. Amikor a katalógust először lapozgattuk ez volt az a termék, amit gondolkodás nélkül rendeltünk meg. De hát ki tudna nemet mondani egy ilyen aranyos macira, amiből ilyen ötletes grafikát hoztak ki?

A póló természetesen a Picture Organic Clothing filozófiájának megfelelően organikus pamutból készült, környezetbarát, víz alapú festékek felhasználásával.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Totem póló
Totem póló

Részletes leírás

A Totem póló a férfi Tom pólónak a női megfelelője. Mind a kettőt ugyanaz a nagyon ötletes macis design díszíti, amibe mi is egyből beleszerettünk. (Ezért hordom én magam is a Tom pólót a legszívesebben az összes közül.) A minta egyszerre jelenít meg egy téli-havas fenyőerdőt, és egy aranyos mackót, ami “öleli a természetet”.

Ez az “ölelés” nem csak szimbolikus is, hiszen a GOTS által tanúsított organikus pamutnak, a gondos tervezésnek és szállításnak köszönhetően a felső szén-dioxid lábnyoma csupán 42%-a egy hagyományos pólóének. Emellett a felhasznált festékek is víz alapúak, így a minőség és a természetbarát mentalitás csodálatos összefonódása ez a póló, de ezt már a Picture Organic Clothing-tól megszokhattuk.

A Totem póló kétféle színben is kapható, fehérben és szürkében is, így nincs más dolgod, mint kiválasztani a kedvencedet és a méretet, hogy te is büszkén viselhesd a környezetbarát macis pólódat!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Totem póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér, Szürke

Méret:

S, M

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…