Woodstache x Picture fa iPhone 7-8 Anthic fa tok
Anthic fa iPhone tok

9990 Ft11790 Ft

9990 Ft11790 Ft

Opciók választása

Anthic fa iPhone tok

9990 Ft11790 Ft


Picture X Woodstache - Öltöztesd etikusan telefonodat is!

Az Apple tervezői mindig kitesznek magukért, így a termékeik designjába nehéz lenne belekötni. Így van ez a telefonokkal is, így az iPhone-ok szépségét nem szeretné senki elrejteni egy csúnya tokba. Védelemre azonban sokaknak szükség van, így nem mindenkinek megoldás, hogy tok nélkül használja az iPhone-t.

Nekik segít a Picture és a Woodstache közreműködéséből született iPhone tok sorozat, ami egyedivé teszi a telefont, miközben kiváló védelmet is biztosít.

A cseresznyefa borítás erezete minden tokon teljesen egyedi, a lézerrel gravírozott minta pedig igazi remekmű.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz

Fenntartható erdőgazdálodásból

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Anthic fa iPhone tok leírása

A Picture Organic Clothing tervezői által megálmodott design találkozott a Woodstache hatalmas famegmunkálásban és iPhone tokokban szerzett tapasztalatával. Ennek a közreműködésnek lett az eredménye ez az igazán különleges telefontok sorozat, aminek ez egyik eleme a Anthic iPhone tok.

Az Anthic fa tok az iPhone különböző generációira szabott változatát is megtalálod nálunk, de az alap ugyan az. Kiváló minőségű cseresznyefába hihetetlen precizitással belemart fantasztikus grafika. Biztos lehetsz benne, hogy a fa egyedi erezetének köszönhetően nincs belőle két egyforma darab! A maja mintás gravírozás pedig egyszerűen tökéletes.

A polikarbonát perem igazán puha, minőségi tapintású, miközben kiváló védelmet nyújt az iPhone-od számára. A felhasznált faanyag pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

További információk

Szín:

Cseresznyefa

Gyártó

Méret:

iPhone 5/5s/5SE, iPhone 6/6s, iPhone 7/8

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security