Segítség a méretekhez

méretválasztáshoz

Mérettáblázatok

A pontos méret kiválasztása mindig nagyon fontos. Internetes rendelés esetén ez hatványozottan igaz. Ebben próbálunk meg a lehető legtöbb segítséget nyújtani. Hogy milyen hasznos információkat találsz itt?

A következő táblázatokban láthatjátok, hogy a termékek mellett látható méretek milyen francia méretnek felel meg illetve, hogy a gyártó milyen magassághoz ajánlja az adott méretet.

Még bizonytalan vagy? Segítünk!

Ha a mérettáblázatok és a stílusok sem oldották meg a kételyedet a méretekkel kapcsolatban, akkor se aggódj. Mindenképpen azt szeretnénk, hogy a kiválasztott ruhadarab elsőre is tökéletesen álljon rajtad. Ennek érdekében azt találtuk ki, hogy írj nekünk egy e-mailt, amelyben leírod, melyik a kiválasztott termék, illetve, hogy melyek azok a méretek amelyek között nem tudsz dönteni. Mi lemérjük a ruhát, elküldjük neked a méreteket, hogy össze tudd hasonlítani egy otthon már meglévő, jól bevált darabbal, ezután pedig már meg is rendelheted a kedvenc termékedet, ami így biztosan tökéletesen fog állni. Innen már csak néhány nap, és te is a büszkén hordhatod a fenyőfás logót. Garantáltan nem fogsz csalódni!

Malcare WordPress Security