Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Technikai kabát

Termékszűrő

Technikai kabát

A sí és snowboard kabátok azok a termékek, amikkel az EcoWear webáruházzal elindultunk. Elsőként a Picture Organic Clothing termékeit forgalmaztuk, de a kínálta folyamatosan növekszik. Tárgyalunk más környezettudatos gyártókkal is, termékeik forgalmazásával kapcsolatosan. Ennek eredményeként már az O”Neill ruházata is elérhető, különösen az O'Neill Blue kollekció.

A téli sportruházaton belül különleges szerepet töltenek be a technikai kabátok és nadrágok. Azok, akik már mesterei sílécüknek és deszkájuknak komolyabb vízállósággal és légzőképességgel rendelkező ruhát keresnek, hogy az egész napos intenzív sportolás komfortos körülmények között történhessen.

Te is Profi vagy? Akkor a legjobb helyen jársz! A technikai kabátok mindegyike újrahasznosított poliészter felhasználásával készült, így nem csak kényelmesek és különlegesek, de környezetbarátak is.

Minden technikai kabátban sok apró részlet bújik meg, várva, hogy felfedezd! Ettől lesz igazán nagyszerű érzés minden egyes kabátunk viselése. Ettől fogod Te is a sajátodnak érezni. Válaszd ki a kedvencedet, és keress hozzá illő férfi vagy női sínadrágot is!

Malcare WordPress Security