Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Juniper Classic női póló fekete TenTree style
Biopamut női pólók
Bamone női szabadidő nadrág style 2 - Tentree
Női nadrágok
Női pulcsik
Beer can biopamut férfi póló lifestyle2
Biopamut férfi pólók
Ming férfi biopamut pulóver - lifestyle
Férfi pulóverek
TenTree Altitude fekete baseball sapka style 1
Sapik
Elválasztó

Biopamut pulóver

Termékszűrő

Biopamut pulóver

Válogass az EcoWear webáruház biopamut pulóver kínálatában. Puha pulcsik, amikben egy dolog közös: a környezetbarát és egészséges biopamut felhasználásával készültek. A gyártók kínálatából kizárólag azok a termékek kerülhetnek áruházunk virtuális polcaira, amelyek teljesítik a környezettudatos gyártás feltételeit. Ennek köszönhetően találod meg itt a “hétköznapi” pulóverek felelősségteljes alternatíváit.

Miért érdemes tanúsított biopamut pulóvert választani?

Talán te is tudod, hogy a ruhaipar a második a legszennyezőbb iparágak között. Rengeteg vegyszert és tiszta vizet használnak el a ruhák alapanyagainak előállítása, és a ruhák legyártása során.

Ezért a gyapot vegyszerek nélküli termesztése és feldolgozása már önmagában is elég nyomós indok. Emellett azonban GOTS és ehhez hasonló tanúsítványok garantálják a munkások megfelelő munkakörülményeit, és élhető fizetését is, miközben a gyermekmunka teljes mértékben kizárt.

De ez mind csak a hab a tortán. A legfontosabb, hogy ezen pulóverek viselése élményteli és egészséges legyen.

Kevesebb is elég?

Az egyik legnagyobb problémát a tömegtermékek nagy mennyiségű, fölösleges felhalmozása jelenti. Ezzel kapcsolatos vidám emlékem az „Egy boltkóros naplója” című film. Talán te is láttad, és jót szórakoztál rajta. De nem ez jellemző a mindennapok vásárlási szokásaira?

A megoldás, ami jövőnket, környezetünket is figyelembe veszi, az a jó minőségű, kényelmes, élmény teli viselést biztosító, környezet tudatos alapanyagokból készülő ruhák jelenthetik. Ezek biztosan nem fognak egymás tetején porosodni a ruhásszekrényedben.

A kínálat ma már minden igényt lefed.

Eleinte inkább sportos megjelenésű pulóverek készültek biopamut felhasználásával, jelenleg már szinte minden igényt kielégít az elérhető kínálat. A szabadidő kényelmes eltöltésében jól használható kapucnis pulóverek mellett divatos női pulóverek, és férfi pulóverek is találhatóak. Ezek gyakran a biopamut mellett újrahasznosított poliésztert is tartalmaznak.

Természetesen megtalálod az EcoWear Webáruház kínálatában a cipzáras pulóvereket, a bebújós pulcsikat, sőt, ha a kardigán a kedvenced azt is találhatsz nálunk.

Ha te is egyetértesz küldetésünkkel válassz magadnak egy különleges biopamut pulóvert. De ígérd meg, hogy nem fog a szekrényben porosodni!  

Malcare WordPress Security