Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Újrahasznosított poliészter ruházat

Termékszűrő

Újrahasznosított poliészter ruházat

A fenntartható fejlődés, az ökológiai lábnyom csökkentése, a környezettudatos előrelátó gondolkodás mind fontos szempontként került elő az EcoWear webáruház alapjainak lerakása során.

És ha Te is itt vagy, és ezeket az elsősorban alapanyag felhasználás és újrahasznosítás szempontjából különleges ruhákat nézegeted, akkor gondolom hasonlóképpen gondolod.

A forgalmazott gyártók és termékek kiválasztásakor ezeket a fent felsorolt szempontokat vettük figyelembe. Ezért az EcoWear kinálatában kiemelten fontos szerep jut az újrahasznosított poliészter ( PET palackok) felhasználásának. Ezen az oldalon minden termék tartalmaz újrahasznosított poliésztert!

Miért érdemes újrahasznosított poliészterrel készült terméket választani? Azért, mert a sí és snowboard ruhák poliészter anyagának előállítása hagyományosan kőolajból történik és nagyon energiaigényes folyamat. Ehelyett az újrahasznosított poliészterrel csökken a lerakott szemét mennyisége és a termék széndioxid lábnyoma is. A kiváló minőség eléréséhez optimális arányban: 40-60%-ban használnak a gyártók újrahasznosított anyagot. Természetesen az újrahasznosított PET előállítása drágább, de az árrésből engedve mégis biztosítják, hogy a konkurens sportruházat gyártókkal egy árkategóriába kerüljenek ezek a környezetbarát és különleges ruhák.

Malcare WordPress Security