Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Téli sapkák

Termékszűrő

Téli sapkák

A sapkák mindig fontos szerepet játszanak ruhatárunkban kiegészítőként. A téli sapkák nem csak „divatelemek”, de fagyos napokon fontos védő szerepet is betöltenek. Az északi országokban ezt a ruhadarabot egészen magas szintre vitték, például az oroszok usánkája segít nekik a szibériai télben.

Itt Magyarországon szerencsére nincs -40 fok, de így is vannak didergős napok, amikor jól jön egy jó meleg sapka. Ez védi a hajhagymákat is főleg ha például még picit nedves hajjal kell kimenni a hidegbe.

Áruházunkban forgalmazott sapkák kiválasztásakor a megjelenés mellett fontos szerepet játszott, a termék környezetünkre gyakorolt hatása.

Lehetőség szerint az újrahasznosított vagy organikus alapanyag mellett döntöttünk, de fontos a gyártó etikus magatartása az alkalmazottjaival szemben is.

Kínálatunkból vásárolhatsz kötött sapkát, amik között még kézzel készített verzió is van, vagy egy kicsit lazább bojtos sapkát. Az átmeneti időszakra főleg a hölgyeknek a kötött fejpántokat ajánljuk, amik kifejezetten divatosak lettek az elmúlt években.

Akárhogy is választasz, webáruházunk sapkái mind fenntartható, prémium márkás sapkák a Barts, Tentree, O'Neill vagy Picture Organic Clothing kollekcióiból. Viseld őket kabáttal vagy egy jó meleg pulcsival.

Ha melegebb időre keresel sapkát, akkor a baseball sapkák között is érdemes szétnézni.

Malcare WordPress Security