Szűrés

Női síkabátok

A Picture Organic Clothing története szorosan összefügg a havas lejtőkkel. Termékeik első darabjai a technikai kabátok és nadrágok voltak. Kezdetektől fogva a női síkabátok esetében is az egyik legfontosabb összetevője a felhasznált anyagoknak, az újrahasznosított poliészter. Valamennyi kabátra a fiatalos forma, és vidám színhasználat jellemző. Természetesen a kínálatban találhatunk visszafogottabb női síkabátot, de az extrémebb formavilágú dzsekit kedvelők is megtalálják a nekik tetsző darabot. A Picture kiemelten környezet tudatos szemléletének köszönhetően úgy csúszhatsz kedvenc játszótereden, hogy biztos lehetsz benne: Segítettél megóvni gyermekeinknek is. A sí és snowboard kabátokat tervező srácok maguk is a téli sportok szerelmesei, így jól tudják, hogy mit keresel egy ilyen technikai kabátban. Például:

– síbérlet tartó, – szemüveg törtlő, – vízálló telefon tok…

A 2017-es szezontól valamennyi női és férfi síkabát PFC mentes vízlepergető réteggel készül. Válaszd a minőséget, válaszd az Ecoweart!
Close Menu
5% Kedvezmény
Próbáld meg holnap is!
1500 Ft kedvezmény
Legközelebb!
10% Discount
Ingyenes szállítás
Fel a fejjel!
25% kedvezmény
Majdnem
2500 Ft kedvezmény
Ne add fel
20% kedvezmény
Próbáld ki a szerencséd Nyerd meg a kedvezményed!

Csatlakozz környezettudatos közösségünkhöz, és döntésedért cserébe egy kis adrenalint adunk ajándékba!  A  szerencsédtől függő nyeremény már csak a ráadás :-) Egy nap négyszer forgathatsz!

Játékszabályzatunkat az ÁSZF utolsó pontjában olvashatod el. A kupon akciós termékre nem érvényes!

×

Cart