Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Kapucnis pulóver

Pulóver hölgyeknek és férfiaknak

Összes pulóver

Blocked 1/4 cipzáros biopamut -újrahasznosított női pulóver style 3

Női pulóver

TenTree Logo Classic férfi kapucnis pulcsi biopamut style 2

Férfi pulóver

Cipzáros pulóver

Termékszűrő

Kapucnis pulóver

A szabadidő kényelmes eltöltéséhez elengedhetetlen egy minőségi kapucnis pulóver. Természetesen egy elegánsabb megjelenésű felsőben nem csak otthon élvezheted a szabadságot, de szinte bárhová elkísérhet.

Miben mások az EcoWear pulóverei?

Mind a Te kényelmed, mind földünk jövője szempontjából fontos az a kérdés, hogy miből készül a pulcsid, és mi történik vele, amikor már kiszolgált téged… Ezeket a szempontokat szem előtt tartva webáruházunk kínálatába csak olyan kapucnis pulóverek kerülhettek, amelyek gyártása, alapanyag választása és utóélete szempontjából környezettudatos szempontok is sokat számítanak.
Ezért ajánljuk Neked a Picture Organic Clothing, az O’Neill és a TenTree természetes alapú, és újrahasznosított alapanyagból készülő magas minőségű felsőit.

És miért legyen kapucnis pulóver?

A kapucni nem csak praktikus, de egy igényesen megtervezett pulcsinál kifejezetten designos is. A megkötővel, a külső-belső színével és a nyakrésszel előszeretettel játszanak a divattervezők, így tényleg különleges darabokat találhatsz itt.
Hűvösebb napokon és estéken, vagy egy rövid nyári eső idején ráadásul még önzetlenül meg is véd a természet “támadásától”

Válogass kedvedre, nyugodt lelkiismerettel, hiszen webáruházunkban az összes pulóver környezetbarát! Tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamut, újrahasznosított poliészter, valamint Tencell felhasználásával készül, ami ráadásul még egészségesebb is. Más forma is érdekel? Nézd meg cipzáros pulóver kínálatunkat is.

Malcare WordPress Security