Szűrés
  • Síbakancs táska Picture Síbakancs táska Picture Gyors nézet

Táskák, hátizsákok

O’Neill és Picture Organic Clothing táskák és hátizsákok gyűjteménye Magyarország első, környezetbarát sportruházatot árusító webáruházában, a EcoWear-ben. Keresd meg az igényeidnek megfelelőt, legyen az oldaltáska, vagy hátizsák

Egyes táskáink beépített laptop-tartóval rendelkeznek, és akár 17″-es gépet is elnyelnek bármit. A hátizsákok iskolatáskának is tökéletesen megfelelnek, a sok, jól pakolható zsebnek köszönhetően és a terhet meglelően eloszlató csatoknak.

Táskáinkban egy dolog a közös: hogy legalább részben újrahasznosított poliészterből készülnek, így nem csak jól néznek ki, de környezetbarátok is. Egyes táskák az újrahasznosított alapanyag mellett más, fennrakhatóság szempontjából fontos részletet rejtenek. Ilyen például a Picture Organic Clothing: Retink Bag-el érkezett innováció, ami a táskáknak megadja a “feltámadás reményét” . Ha már nincs szükséged a hátizsákra, vagy egyes részei elhasználódtak, könnyen szétvághatod több hasznos kis tárolóra, köztük egy laptop zsebre.

Keljenek életre az eldobott PET palackok a Te új táskádként!

Close Menu
5% Kedvezmény
Próbáld meg holnap is!
1500 Ft kedvezmény
Legközelebb!
10% Discount
Ingyenes szállítás
Fel a fejjel!
25% kedvezmény
Majdnem
2500 Ft kedvezmény
Ne add fel
20% kedvezmény
Próbáld ki a szerencséd Nyerd meg a kedvezményed!

Csatlakozz környezettudatos közösségünkhöz, és döntésedért cserébe egy kis adrenalint adunk ajándékba!  A  szerencsédtől függő nyeremény már csak a ráadás :-) Egy nap négyszer forgathatsz!

Játékszabályzatunkat az ÁSZF utolsó pontjában olvashatod el. A kupon akciós termékre nem érvényes!

×

Cart

Kedves Látogató! Weboldalunkon a képek gyorsabb kiszolgálása céljából fejlesztések történnek!
Átmeneti "képhiány" előfordulhat az oldalon. Amennyiben ez történne, kérlek nézz vissza 10 perc múlva!