Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Táskák

Termékszűrő

Táskák, hátizsákok

TenTree, O'Neill és Picture Organic Clothing újrahasznosított anyagból készült táskák és hátizsákok gyűjteménye Magyarország első, környezetbarát sportruházatot árusító webáruházában, a EcoWear-ben. Keresd meg az igényeidnek megfelelőt, legyen az oldaltáska, vagy hátizsák

Egyes táskáink beépített laptop-tartóval rendelkeznek, és akár 15″-17″-es gépet is elnyelnek. A hátizsákok iskolatáskának is tökéletesen megfelelnek, a sok, jól pakolható zsebnek köszönhetően és a terhet meglelően eloszlató csatoknak.

Táskáinkban egy dolog a közös: hogy legalább részben újrahasznosított poliészterből készülnek, így nem csak jól néznek ki, de környezetbarátok is. Egyes táskák az újrahasznosított alapanyag mellett más, fenntarthatóság szempontjából fontos részletet rejtenek. Ilyen például a Picture Organic Clothing: Retink Bag-el érkezett innováció, ami a táskáknak megadja a „feltámadás reményét” . Ha már nincs szükséged a hátizsákra, vagy egyes részei elhasználódtak, könnyen szétvághatod több hasznos kis tárolóra, köztük egy laptop zsebre.

Keljenek életre az eldobott PET palackok a Te új újrahasznosított táskádként!

Malcare WordPress Security