Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Cloud Shell női pufi kabát – Tentree

59995 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

A Cloud Shell női pufi kabát a lehető legkörnyezetbarátabb technológiát alkalmazza a kényelmed érdekében. Csomagold be a kabátot a belsőzsebben található tasakba és vidd magaddal mindenhova. Így biztosan nem ér meglepetés az út közben eléd kerülő kalandok során. Újrahasznosított anyagokból készült, és kiváló teljesítményt nyújt használat során.

Az már csak extra, hogy  10 facsemetét is ültetsz vele.

Cikkszám: TCW3534 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

100%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Rugalmas mandzsetta szegély
Mellékelt tasakba összecsomagolható
Primaloft PCR szigetelés
PFC free vízlepergetés

Mitől környezetbarát?

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

0
Fát
Férfi síkabát

Férfi síkabát

Női síkabát

Női síkabát

Férfi sínadrág

Férfi sínadrág

Női sínadrág

Női sínadrág

A Cloud Shell női pufi kabát részletes leírása

A Cloud Shell női pufi kabát ideális választás minden kaland kedvelő nő számára, aki meleg és környezetbarát ruhadarabot keres. A 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült pufi kabát modern technológiát alkalmaz a maximális kényelem és hővédelem érdekében. A kabát -0 °C-ig biztosít kellemes meleget, így tökéletes viselet hűvösebb napokon is.

Női síkabát
Mindenhova elkísérA kabát könnyedén összecsomagolható a hozzá tartozó különálló húzózsinóros táskába vagy akár saját zsebébe, így ideális utazáshoz vagy szabadidős tevékenységekhez. A legkisebb bőröndben is elfér, és rendkívül könnyű.
ho - EcoWear.hu
0 fokig kellemes viseletA Cloud Shell női pufi kabát 0 °C-ig jó hatásfokkal tart melegen. Ez az érték becslés, és olyan tényezőktől függően változhat, mint a szélerősség, a páratartalom. Hatása fokozható meleg aláöltözők használatával.
nezz ki jol - EcoWear.hu
Jó megjelenés, kiváló használhatóságA teljesen bélelt kabát mindenhol kellemes hőérzetet biztosít. Cipzáras oldalzsebekkel és tágas belső zsebekkel rendelkezik, amelyek elegendő helyet biztosítanak a szükséges apróságaidnak. A kabát rugalmas mandzsettával készült a jobb illeszkedés érdekében.

A Cloud Shell női pufi kabát ruhatárad jól használható eleme lehet. Kicsi a súlya, kis helyre elcsomagolható – ezért a legkisebb csomagban is elfér. Biztosan jól érzed magad benne, hiszen meleg simogatása testednek esik majd jól. A tudat, hogy csökkentetted ökológiai lábnyomodat, és még 10 fát is ültettél – kellemes érzést biztosít bármikor felveszed.

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szín:

Mesa Red

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security