Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Egyediség
amire büszke lehetsz

Környezetbarát áruházunk története

Egy megvalósult álom meséje

Egyszerű webáruházként indult, de számunkra már sokkal többet jelent. Megváltoztatta a világnézetünket. Hiszünk benne, hogy munkánk eredményeként, gyermekeink, unokáink is boldogan élhetnek még ezen a szép földön! Vigyázz, ha nagyon közel kerülsz, téged és magával ragadhat. Mi pedig szeretettel köszöntünk közösségünkben. Olvasd el rövid történetünket:

Francia alpok 2014

Január - az első találkozás

2014 januárjában, a Francia Alpokban találkoztam először a Picture-Organic tehnikai öltözékeivel, legalábbis ekkor tűnt fel két srác ruháján a fenyőfa és a Recycling jel. Egyből megtetszett a ruhák színe és designja, és eldöntöttem, hogy ilyenre fogom lecserélni a síruhámat. Meg is jegyeztem a „Picture” nevet, majd amikor hazaértünk, rá is kerestem, de nem találtam róla semmit Magyarországon.

Track síszett lifestyle

Eltelt egy év, ismét jött a várva várt 6 nap síelés, ismét Franciaországban. Ekkor már kifejezetten kerestem a “fenyőfás” cuccban csúszó embereket, és meglepően sűrűn találkoztam ilyenekkel. Gondoltam is magamban, hogy úgy látszik, nem csak nekem jönnek be ezek a kabátok. Egyre jobban akartam egy sajátot, mivel minél többet láttam belőle, annál jobban tetszettek. Sajnos gyorsan elrepült a 6 nap, indultunk haza Magyarországra. A hegyeket magunk mögött hagyva a gondolataim még mindig a “fenyőfás” ruhák körül forogtak. Reméltem, hogy, ha hazaérek, már hátha találok egy boltot, vagy webáruházat ahol tudok ilyen kabátot venni.

Hogyan tovább?

Megoldás keresés
Minden hiába! Magyarországon továbbra sem volt elérhető ez a síruha márka… Ekkor jött az ötlet! Mi lenne, ha mi forgalmaznánk ezeket a ruhákat Magyarországon? Persze, ez először elég merész gondolatnak tűnt, de hazaérve, több barátomnak is megmutatva a márkát úgy gondoltuk, miért ne?
És a gondolatokat tett követte!
Duncan síkabát áttetsző háttérrel
Picture síkabátban sielve

2015 a tanulás éve

Minden pillanatát élveztük

2015 nyarán érkezett meg a legelső pár termék.Az én nagy álmom is teljesült, hiszen ezen télen már Picture kabátban csúsztam, és meg kell hagyni, nagyon jó érzés volt…

Rengeteget fejlődtünk egymást támogatva. Megtanultunk weboldalt készíteni. Jelenlegi webáruházunkat az utolsó betűig magunk készítettük. Ha éles a szemed biztosan találsz benne hibát, de mi a munka minden pillanatát élveztük. Megtanultunk, és folyamatosan tanulunk termék fotókat készíteni, és a készült fényképeket megszerkeszteni. A kihívások szuper csapatot kovácsoltak belőlünk

Szerelemből házasság

2016 a továbbfejlődés éve

2016 óta sokat dolgozunk a Picture Organic Clothing ismertségének növelésén. Áruházunk készlete folyamatosan növekedett. Saját ruhatárunkban is egyre több környezettudatos Picture termék jelent meg. Csapatunk minden tagja megszerette ezeket a termékeket.

A történetünk a Picture Organic Clothinggal kezdődött
A természet érintése téged sem hagyhat hidegen

Semmi sem tökéletes

Amire álmunkban sem számítottunk

Két évvel a kezdetek után, a sok befektetett munkának köszönhetően a pictureshop.hu névre keresztelt oldalunk napról napra előrébb jutott a keresőben, egyre több látogató érkezett hozzánk. Már kezdtünk örülni!

Szeptemberben hideg zuhanyként ért minket a Francia gyártó ultimátuma. „Csak akkor kapjuk meg az őszi termékeket, ha másik weboldal nevet választunk.” Egy hónapunk volt az új oldal létrehozására. A név amit végül választottunk az Ecowear.hu lett. Vissza tekintve jól jártunk vele, hiszen terveztük, hogy más gyártó környezettudatot termékeit is szerepeltetjük kínálatunkban. Ezzel egyszerűbbé vált más termékek bevezetése, hiszen az új név tökéletesen kifejezi szándékunkat.

Aki keres, talál!

A válasz szembe jött.

2018 -ban egy újabb neves, környezettudatos szemléletű gyártó termékei kerültek a kínálatunkba. Az O”Neill kapitány által alapított gyár mindig odafigyelt környezetünkre.  Egészséges biopamut és újrahasznosított poliészter alapanyagú O’Neill pólók és síkabátok gazdagították áruházunk kínálatát. 

Transit kabát áttetsző háttérrel

És mit hoz a jövő?

Egy év múlva, ugyanitt elolvashatod , mi történt velünk.
Addig is szeretettel köszönt csapatunk minden tagja
Apa - EcoWear.hu

Mizsák Lajos dr

Műkedvelő webprogramozóként kedvenc időtöltésem a weboldal és webáruház építés. De szívesen részt veszek a márkaépítésben és tervezésben is.

Hanö utcai kabát havazásban

Mizsák Peti

Webáruházunk ötlete tőlem származik, hiszen a Picture Organic cuccok nagy rajongója vagyok. Civilben pedig gépészmérnök és jégkorong bíró. Főleg termékfeltöltéssel, és az Instagarm fiókkal foglalkozok., mivel imádok fotózni.

Dani - EcoWear.hu

Mark Sparrow

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dóri - EcoWear.hu

John Regan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Malcare WordPress Security