Basement bebújós pulóver - Picture Organic Clothing
Basement bebújós pulóver

16990 Ft

16990 Ft

Opciók választása

Basement bebújós pulóver

16990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Basement bebújós pulóver a Picture Organic Cloting egyszerű, “basic logós” vékony bebújós pulcsija a hűvösebb estékre. A Picture logó nagyon jól mutat a sötétkék alapszínű, organikus pamutból készült felsőn.

A narancssárga vállrész mellett a hajókötelet idéző megkötők hozzák a Picture-től megszokott játékosságot az egyébként egyszerű, vékony pulcsiba.

Cikkszám: MSW071 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Basement bebújós pulóver leírása

A Basement bebújós pulóver egy kiváló vékony kapucnis pulcsi férfiaknak. Az egyszerű de megnyerő design mellett nem elhanyagolható a hihetetlenül puha és a környezetbarát organikus pamut alapanyag. A hűvös estéken nincs is jobb, mint egy kényelmes és puha vékony pulcsi, amit csak felkapsz, és semmi sem állíthat meg!

A basic logós férfi pulóver 100%-ban GOTS tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamutból készül. Ez garantálja a természetet kímélő termesztést és a munkások érdekeit figyelembe vevő feldolgozást. Így lesz a Basement pulcsi környezetbarát alternatívája, a hagyományos márkás pulóvereknek.

Válaszd Te is a fenntartható fejlődést, nézz ki jól, és tartozz egy különleges társasághoz!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement bebújós pulóver “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,41 kg. Ez 0,68 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 38%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security