Basement póló

9990 Ft

Rövid leírás


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A többi világmárkához hasonlóan természetesen a Picture Organic Clothingnak is megvan az egyszerű logós -Basement- pólója. De hogy mégse legyen unalmas, ezért a különleges színezésű organikus pamutra nyomják a logót.

Viseld Te is büszkén!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Részletes leírás

A legtöbb márkához hasonlóan, a Picture Organic Clothing-nak is megvan a sima logós -basic- pólója, amin minden évben variálnak egy kicsit. Idén a különleges színezésű alapanyag az újdonság, hiszen a Basement póló GOTS által tanúsított organikus pamut anyaga a képen látható módon, csíkos hatású. A kellemes tapintatú póló vékony és könnyű. Ennek az eredményeként kellően szellős. “Meleg helyzetben” is jó barátod, miközben még talán a többi pólónál is puhább ez az új, csíkos anyag. Szinte simogatja a bőrödet.

A Basement pólóhoz használt organikus pamut megfestéséhez víz alapú tintát használnak, ami környezetbarát és egészséges is.

Válaszd ki a kedvenc színedet, és védd a környezetet, miközben jól nézel ki!

Hogy miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz, és a gyapotföldeket sem szipolyozzák ki. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak, miközben szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Többek között az is garantált, hogy nem alkalmaztak gyermekeket a Picture Organic Clothing pólók gyártása során.

A Picture Organic Clothing által gyártott organikus pamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Basement póló “Medium fit”  szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Kék, Sárga, Zöld

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 0,47 kg. Ez 0,64 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 42%-a.

Szabás:

Medium fit

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…