Bike Around férfi póló – Tentree

12990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


Puha és fenntartható póló, amire ráborult egy csomó bicikli. Ez a Tentree Bike around férfi póló, aminek nincs ilyen része, amit ne apró kerékpár motívumok díszítenének. A Tentree TreeBlend alapanyaga gondoskodik a fenntarthatóságról és a kényelemről.

Neked melyik színben jön be jobban?

Kattints ide a mérettáblázatokhoz.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Tencel
0%
Organikus pamut

Eco-log

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Olvasd be a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

0
FÁT

Mitől környezetbarát a TreeBlend póló?

Biopamut

Újrahasznosított

Etikus

10 Fát ültetsz

Tulajdonságok

Bike Around férfi póló – Tentree
Bike Around férfi póló – Tentree

Az Bike around biciklis férfi póló tulajdonságai:

A Bike around férfi póló a Tentree “mindenhol mintás” biciklis pólója, ami több másik bicikli designos termékkel együtt érkezett a webáruházunkban. Kék és mályva színben is elérhető. Messziről nézve az apró kerékpáros motívumok kis pöttyöknek tűnhetnek, picit közelebbről viszont jól látszik, hogy az egyik legfenntarthatóbb közlekedési eszköz díszíti a felsőt.

Nagyon hasonló megjelenéssel, de más mintával a Tree Print férfi pólóra emlékeztet a legjobban a kínálatunkból. A Tree print póló szintén kék színű, de fás mintát és mellzsebet kapott. Jól látszik, hogy a Tentree nem csak filozófiájában és anyaghasználatában környezetbarát, de a designban is előszeretettel indulnak ki természetből és a környezettudatosságból.

Nézzük, mitől különleges még a Bike around bicikli mintás póló:

Hihetetlen puhaság

A póló anyaga több szempontból különleges. A hihetetlen puhaságú felső soha nem érzett kényelmet biztosít viselése közben. De nem csak kényelmes, hanem könnyű és tartós is.

A fenntarthatóság hármasa

Gyártásához újrahasznosított poliésztert, biopamutot és Tencellt használnak fel. Ezeknek a fenntarthatróságot biztosító alapanyagoknak a speciális keveréke biztosítja ezt a semmihez sem hasonlítható minőséget.

Etikus gyártás

A férfi pólói minden részletében fenntartható, így nem csak az alapanyag, de az előállítása is. Biztosak lehetünk benne, hogy etikus körülmények között készült, hiszen a Tentree egy tanúsított, B-corporation márka.

Mindezeknek köszönhetően egy nagyon kényelmes, különlegesen környezetbarát , egyedi megjelenésű pólót kapunk a Bike around férfi kerékpáros póló formájában.

Válaszd ezt a fenntartható pólót és kezdd el a faültetést!

További biopamut termékek:

További információk

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Mályva, Sötétkék

Alapanyag

, ,

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…