Gyerek síruhák környezettudatosan

A gyerekek imádják a havat! Ha egyszer megismerik, megízlelik a tél játékkal és mókával teli természetét, legyen akár mínusz 20 fok, kivakarni sem tudjuk őket a hóemberépítésből. És ott van a síelés fantasztikus lehetősége is szinte egész évben, ahova legnagyobb örömükre,szintén magunkkal visszük őket.
A gyerekek imádják a havat! Ha egyszer megismerik, megízlelik a tél játékkal és mókával teli természetét, legyen akár mínusz 20 fok, kivakarni sem tudjuk őket a hóemberépítésből. És ott van a síelés fantasztikus lehetősége is szinte egész évben, ahova legnagyobb örömükre,szintén magunkkal visszük őket.

Mégis a legtöbb gyermekeknek szánt téli öltözékek jellege és nívója sokszor mérföldekkel elmarad a felnőtt kínálatétól. Nem csak a küllem, a színek, a választék szerényebb olykor, hanem a minőség is silányabb lehet. Ezen felbuzdulva, most mutatunk pár ellenpéldát, hogy a legkisebbeknek is a teljes komfort és a csodás kivitel alapján választhassunk síkabátot és sínadrágot.

Síszezon ON!

A közelgő ünnepek, és a síszezon kezdete is jó indok lehet arra, hogy a kicsiknek egy-két mutatósabb darabot is beszerezzünk. Emellett pedig szenvedélyünknek hódolva a havascsúcsokon, a környezetvédelmet is előtérbe helyezhetjük!

Az, hogy ők kicsik, nem jelenti azt, hogy kevesebb védelmi funkcióval, kevesebb törődéssel is beérik. Sőt! Éppen ezért fontos a réteges, meleg, de ugyanakkor könnyed öltözetre gondolni. A kisebb testsúly és apró, törékeny alkat miatt ők sokkal hamarabb kihűlhetnek, de könnyebben meg is betegedhetnek, mint a szülők, felnőttek.

Túlcsomagolni sem célszerű őket, mert a játék és sport hevében megizzadnak. Nem szokásuk hátradőlni és napozni kicsit a lejtő szélén, esetlen nyugalmasan cseverészni a barátaikkal, hanem garantáltan túlzásba viszik a mozgást. Ha beizzadnak, befüllednek a ruha alatt, akkor diszkomfortosan érzik magukat. Illetve, ha levetkőznek hamarabb kezdenek majd fagyoskodni!

Hideg, vagy izzadtság nem számít. Játék kifulladásig

Környezetbarát sportruházat

Ezeknek az organikus, legtöbbször újrahasznosított anyagokból készülő ruházatoknak nagy előnye, hogy az alsó, belső rétegek jó légáteresztő képességűek, a külső rétegek, a kabátok borítása pedig kiemelkedő karcálló, szigetelő képességgel bír!

Ez a kombó a legfontosabb, a gyermekek ruháztatásában is, hiszen így kívülről védve vannak az esések, csúszások esetére, belül viszont finom, érzékenyebb bőrük szellőzni tud, nem izzadnak be a kabát alatt.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy a jövő nemzedékeként, nekik is utat mutassunk a fenntarthatóság és a környezetvédelem területein, hiszen így hamar megtanulják majd, hogy erre is figyelni kell! A saját bőrükön tapasztalhatják meg a jó minőség előnyeit és ezt majd tovább vihetik a saját életükben is.

Ahogy mondtuk az esztétikum sem utolsó szempont nálunk. Színesre, izgalmasra tervezték a kabátokat, nadrágokat kisfiús és kislányos kivitelben egyaránt.

Nőnek, mint a gomba?

Hála az égnek! Nem csoda, hogyha ennyit sportol és még természetesen jó étvágya is van! Kicsit aggasztó lehet ez a ruhavásárláskor is, hiszen amíg a felnőttek évtizedekig viselhetnekegy ilyen jó minőségű sícuccot, addig a gyerekek akár egy év alatt kinövik.

Két dologra hívnánk fel a figyelmet ezzel kapcsolatban:

 – Az egyik, hogy erre is gondolva, 38-50 milliméterrel hosszabbíthatóra tervezték a gyerekruhákat, így akár 2 évet simán átvészelhetünk csere nélkül /Grow With Me rendszer – csak egy varrást kell eltávolítanod hozzá/ . 

– Másik tippünk, hogy mivel minőségi darabokról van szó, nyugodt szívvel ajándékozd, vagy add tovább a kinőtt kabátot, sínadrágot, biztosan lesz rá kereslet!

Szólj hozzá

Malcare WordPress Security