Code boardshort | Diagram – Picture

19990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Gyorsan száradó – rugalmas anyag, különleges minta és egyedi megoldások. Ezek jellemzik a Code Diagram boardshortot, aminek fekete-narancssárga mintájában geometriai design rejtőzik. A legjobb pedig a kioldódásbiztos megkötő!

Az egyedi designt csak a környezetbarát, újrahasznosított poliészter teszi még érdekesebbé.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni ebbe a Picture Organic Clothing férfi boardshortba, és még a környezetért is teszel!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter - Green Mark

38%

Poliészter Poliészter

12%

Elasztán Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Code diagram boardshort leírás

A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereire alapozva 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő, boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel stb. A siker nem maradt el így idén is megérkezett hozzánk a legújabb kollekció köztük a Code Diagram boardshort.

A Picture Organic boardshortok az idei évtől már 50%-ban újrahasznosított poliészterből készülnek, hogy minél kisebb terhelést jelentsenek a környezetünknek. A boardshort alapanyaga azonban nem csak környezetbarát, de különösen rugalmas is, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb legyen. A 4D strech-nek keresztelt alapanyag nem csak nagyon rugalmas, de hihetetlenül gyorsan is szárad.

Ismerős érzés, hogy a vízben mindig kioldódik a boardshort kötője? Az idei év legnagyobb újítása a kioldásbiztos megkötő! Az okosan elhelyezett szilikon csíkok egymáshoz tapadnak így, ha egyszer meg lett kötve, akkor az meg van kötve, és a víz sem tudja kibontani. A hegesztett zseb pont a legjobb helyre lett téve: kézre esik és nem zavar a mozgásba.

A Picture Organic Clothing Code Diagram boardshort geometriai mintájával és fekete-narancssárga színével biztosan a kedvenced lesz!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Code Diagram újrahasznosított poliészter férfi boardshort “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

 
Code boardshort - diagram logo
Code boardshort - diagram megkötő
Code boardshort - diagram recycle

További információk

Szín:

Narancssárga-fekete mintás

Méret:

28, 30, 32, 34, 36

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Code férfi boardshort - diagram - újrahasznosított poliészterből
Code boardshort | Diagram – Picture

19990 Ft

19990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security