Code boardshort | Father – Picture

19990 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


Gyorsan száradó – rugalmas anyag, különleges minta és egyedi megoldások. Ezek jellemzik aPicture Organic Clothing Code férfi boardshortot, aminek a mintája a nyár legjobb részeit emeli ki.

A legjobb részlet pedig a kioldódásbiztos megkötő! Az egyedi designt csak a környezetbarát, újrahasznosított poliészter teszi még érdekesebbé.

Garantáltan te is bele fogsz szeretni, és még a környezetért is teszel!


Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter Green Mark
0%
Poliészter
0%
Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Code boardshort | Father – Picture
Code boardshort | Father – Picture

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing az újrahasznosított anyagokból készült síruhák sikereire alapozva 2010-ben megalkotta az első, újrahasznosított poliészterből készülő, boardshort kollekcióját. A lépés nem volt váratlan, hiszen aki télen síel-snowboardozik, az nyáron sokszor valami vízi sportot űz, például wakeboardozik, szörfözik, vízisíel stb. A siker nem maradt el így idén is megérkezett hozzánk a legújabb kollekció köztük a Code boardshorttal.

A Picture Organic boardshortok az idei évtől már 50%-ban újrahasznosított poliészterből készülnek, hogy minél kisebb terhelést jelentsenek a környezetünknek. A boardshort alapanyaga azonban nem csak környezetbarát, de különösen rugalmas is, hogy a vízi sportok űzése közben a lehető legkényelmesebb legyen. A 4D strech-nek keresztelt alapanyag nem csak nagyon rugalmas, de hihetetlenül gyorsan is szárad.

Ismerős érzés, hogy a vízben mindig kioldódik a boardshort kötője? Az idei év legnagyobb újítása a kioldásbiztos megkötő! Az okosan elhelyezett szilikon csíkok egymáshoz tapadnak, így ha egyszer meg lett kötve, akkor az meg van kötve, és a víz sem tudja kibontani. A hegesztett zseb pont a legjobb helyre lett téve: kézre esik és nem zavar a mozgásba.

A Picture Organic Clothing Code boardshort Father változata Dad&Son kollekció ihlette megjelenésével biztosan a kedvenced lesz!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Code újrahasznosírott férfi boardshort “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

Code boardshort - father zseb
Code boardshort - father megkötő
Code boardshort - father recycle

További információk

Szín:

Fekete-türkíz

Méret:

28, 30, 32, 34, 36, 38

Felhasznált anyagok:

50% újrahasznosított poliészter, 30% poliészter, 12% elasztán

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Code férfi boardshort - father- újrahasznosított poliészterből
Code boardshort | Father – Picture

19990 Ft

19990 Ft

Opciók választása