Cotton Geo biopamut sál – Tentree

16990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon


Készülj fel a hideg időre a Tentree, puha sáljaival. Válaszd ezt a hatalmas, 100%-ban organikus pamutból készült, norvégmintás sálat, ami bármilyen öltözékhez könnyedén passzol majd.

Természetesen a Cottong Geo sállal is 10 fát ültetsz.


 

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Biopamut

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

 

Ültess

0
FÁT

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz!

Organikus pamut

Etikus

Cotton Geo biopamut sál – Tentree
Cotton Geo biopamut sál – Tentree

Cotting Geo sál leírása:

Szereted a nagy meleg sálakat, amikbe szinte el is tudsz bújni? Akkor a Cotton Geo sálat neked találták ki! A 165 cm x 115 cm méretű sál egy rétege vékony és puha, de a nyakadba hajtogatva a sok réteg és a közé szoruló levegő jó meleg lesz a nyakadnak.

Olyan jó nagy, hogy nem csak melegen tart, de divatos kiegészítőt is hajtogathatsz belőle. Az egyik oldala sötétebb, a másik pedig világosabb, hogy mindig passzoljon az öltözetedhez. Hordhatod túrázáshoz a hűvösebb hónapokban, de a mindennapi öltözködéshez is stílusos társad lesz. Tekerd a nyakadba és élved a hideg napokat. Vékony biopamut anyagának köszönhetően egészen kicsire összehajtható, hogy a táskában is elférjen. A hűvös nyári estéken a hátadra is terítheted, mint egy takarót.

A két színben érkezett biopamut sál nem csak környezetbarát alapanyaggal büszkélkedhet, de a gyártása is etikus körülmények között történt. Tökéletes választás, ha törődsz a fenntarthatósággal és a megjelenéseddel is.

Az már csak a ráadás, hogy megvásárlásával 10 facsemete ültetését is támogatod. Tegyünk együtt egy zöldebb jövőért!

További információk

Szín:

Fekete – zöld, Rózsaszín

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Cottong Geo Blanket biopamut sál style 2
Cotton Geo biopamut sál – Tentree

16990 Ft

16990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security