Tamara téli sapka – Barts

7990 Ft


Barts kiegészítők nyárra, télre...


A Tamara téli sapka teljes mértékben kézzel kötött, valamint részben-újrahasznosított fonálból készül. Tökéletes kiegészítője bármilyen laza összeállításnak, még a leghidegebb napon is.

A puha belső bélés pedig segít megelőzni a homlok viszketését, így ez a sapka nem csak környezetbarát, de szuper kényelmes is!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Poliészter
0%
Akril

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított fonál

Kézzel kötött

Részletes leírás

A Tamara téli sapka egy divatos és felelősségteljes választás télre. A sapka kötött része teljes egészében kézzel készül, míg a hozzá felhasznált fonál részben-újrahasznosított. 

Meleg kialakítás

Az egyik legfontosabb egy téli sapkánál, hogy jó meleg és kényelmes legyen, amelyet a leghidegebb időben is örömmel viselünk. A Tamara sapka a külső kötött rétegét egy belső bélést teszi még melegebbé, hogy a szeles, igazán hideg téli napokon se fázzunk. 

Puha bélés

A belső bélés különlegessége, hogy irritációmentes, tehát végre nem kel folyton a homlokunkat dörzsölnünk, ami egy idő után viszketni kezdene a sapka viselése közben.

Barts 'Reduce' program

A Tamara téli sapka a Barts 'Reduce' programjának kereteiben készült, melynek célja, hogy csökkentse a gyártás során a környezetükre gyakorolt hatásokat

A három szín közül bármelyik jól megy egy laza téli öltözékhez, egy hozzá illő körsállal kombinálva. 

Méretezés

A Tamara téli sapka csak egy méretben készül, így nem kell a méreten gondolkodnod! Rendeld meg bátran, vagy nézd meg a többi sapkánkat.

További információk

Szín:

Fehér, Piros, Szürke

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Barts Tamara téli sapka fehér_modell1
Tamara téli sapka – Barts

7990 Ft

7990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security