Felpa női pulóver

27985 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A biopamutból készülő Felpa pulóver nem ígér többet, mint hogy puhaságával a hűvös napokon is simogatja bőröd, és melegen tart. De legyünk őszinték – hát nem gyönyörű? Biztos vagyok benne, hogy rajtad is jól állna.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

85%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

15%

LurexLurex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Felpa pulóver részletes leírás

A Felpa női pulcsi egy közepesen vastag darabja az idei kollekciónak. 85%-ban organikus pamutból készül, ami kellemesen puha, környezetbarát és egészséges is. A maradék 15% lurex, ami a szürke részek különleges színéért felelős. Kicsi fém szerű hatást értek el ennek az anyagnak a használatával, ami egészen különlegessé teszi az amúgy sem hétköznapi pulcsit.

Az organikus pamutból készült Felpa női pulóver hátán egy rövid cipzár is található, ami a a könnyebb fel és levétel mellett design elemként is szolgál. Az első oldalon egy méretes Picture felirat kapott helyet.

Gondolj a jövőnkre, és dönts felelősségteljesen, és válassz környezetbarát és egészséges ruhát!

Felpa női pulóver méretezése

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Felpa női pulóver “Fashion fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

85% organikus pamut, 15 % lurex

Szabás:

Fashion fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…