Fox póló

10890 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Cuki rókás póló! A kollekció egyik kedves, állatos mintájú darabja ez a póló, amin a sapis róka mindenkit jobb kedvre derít. Ez semmiképpen nem hiányozhat a ruhatáradból!

Természetesen 100%-ban GOTS által tanúsított biopamutból!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Részletes leírás

A Fox női póló tört fehér színével és imádni való sapis-rókás mintájával az idei kollekció egyik legimádnivalóbb darabja.

Ezen kívül a póló GOTS által tanúsított organikus pamutból készült, és vízalapú festékkel lett megfestve. Ez a szervezet számára egészségesebb, a környezetet pedig kevésbé terheli meg , de ugyanolyan tartós, mint a hagyományos tinták. Az organikus pamutnak köszönhetően pedig, az anyag önmagában is kellemesebb tapintású és puhább.

Dönts felelősségteljesen és válasszd a környezetbarát és etikus Fox pólót! 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Fox női organikus pamut póló “Street fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fehér

Méret:

XS, S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% GOTS által tanúsított organikus pamut

Szabás:

Street Fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Fox női biopamut póló
Fox póló

10890 Ft

10890 Ft

Opciók választása