Park leggings

16990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Park leggings új kategóriát jelent webáruházunkban. Végre megérkeztek a leggingsek is, amelyek kényelmes, különleges és környezetbarát megoldást jelentenek a mindennapokra, de sportoláshoz is használhatóak.

A Park leggings őszies mintájával és bojhos belső oldalával szeretné feldobni a napjaidat.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliészter
0%
Pamut
0%
Poliészter
0%
Spandex

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Park leggings
Park leggings

Részletes leírás

A leggings egy nagyon kedvelt ruhadarab lett a hölgyek körében. Ebben a kategóriában is tudott újdonságot hozni a Picture Oerganic Clothing.
A Park leggings őszi fákat idéző mintával készült. Gyártása során 54% újrahasznosított poliésztert használtak fel. 5%-ban Spandexet tartalmaz, ami a rugalmasságát biztosítja. Nem véletlen az őszi tájra emlékeztető, természetközeli minta, hiszen a leggings szövete is környezetbarát. Kényelmes és rugalmas anyaga miatt akár sportoláshoz, vagy a mindennapokra is tökéletes választás.
A DryFit technológiának köszönhetően intenzív mozgás során is szárazon tart. Mivel a Park női leggings az őszi-téli kollekcióval érkezett, ezért az időjárásnak megfelelően a belső oldala bolyhos kialakítású, hogy még ez a vékony ruhadarab is elég meleg legyen.
Tulajdonságainak köszönhetően akár mindennapos viseletre, akár sí aláöltözőnek is alkalmas.
Élénk színével, és megragadó mintájával a Park leggings Te ruhatáradba is tökélésesen fog illeni. 

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Park leggings méretezéséért kattints ide!

További információk

Szín:

Őszi levelek

Méret:

XS/S, M/L

Felhasznált anyagok:

54% újrahasznosított poliészter, 16,4% poliészter, 24,6% pamut, 5% spandex

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 1,4 kg. Ez 0,3 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 82%-a.

Gyártó

Érdekelhetnek még…