Glacier pulóver

27895 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Mi kell a szabadidő kellemes eltöltéséhez? Természetesen szabadidő, és egy Glacier pulóver, amiben akár hűvösebb napokon is kellemesen érzed majd magad.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

70%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

30%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Glacier pulóver leírása

A Glacier pulóver első ránézésre akár el is tűnhetne a pulóverek szürke tengerében. Nem látszik rajta semmi különleges.
Kellemes szürke és sötétkék szín, nagy puha kapucni, feltűnően erős megkötővel. Az anyaga kellemesen puha, a belső felületén bolyhos, hogy hűvösebb napokon is melegen tartson. 
Nagy kenguru  zsebek amiben kényelmesen pihenhet a kezed, de néhány apróbb tárgyat is beletehetsz. ( kulcscsomó, pénztárca, síléc 🙂 ).  És csak ennyi az egész?

A különleges fenyőfás mellkasi logó már sejtet valamit… De az igazi titkot a bal vállon lévő kis felírat mutatja: “OrganicClothing“. A Glacier pulóver ugyanis 70%-ban biopamutból, és 30%-ban újrahasznosított poliészterből készül.

 Ha te is szeretnél kitűnni a tömegből, és egy különleges, felelősségteljes társasághoz tartozni, akkor itt a lehetőség! Hordd büszkén a Picture Organic Clothing pulcsidat.

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A bebújós Glacier pulóver “Medium fit”szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Sötétkék, Szürke

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Felhasznált anyagok:

70% GOTS által tanúsított biopamut
30% újrahasznosított poliészter

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Glacier pulóver Szürke biopamut
Glacier pulóver

27895 Ft

27895 Ft

Opciók választása