Relax nadrág

24790 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

Puha, kényelmes, környezetbarát és még jól is néz ki. Ez a Relax nadrág a Picture-től 100% organikus pamutból.

Első ránézésre azt hiheted, hogy ennél a csíkos designnál nincs jobb ebben a nadrágban. Ha viszont felveszed, rájössz, hogy van. A kényelmes biopamut mindent felülmúl.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut ( GOTS tanúsított)

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Relax nadrág
Relax nadrág

Részletes leírás

A Relax nadrág a különleges színezése mellett más érdekességeket is tartogat. Egyrészt hihetetlenül puha és kényelmes, ami a 100% biopamut alapanyagnak köszönhető. A megkötő is egészen igényesen lett kialakítva, miközben visszafogott Picture logó jelzi, hogy prémium minőségű termékről van szó.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak. Szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Természetesen a gyerekmunka szóba sem jöhet! Te szívesen viselnéd azt az olcsó ruhát, amit gyerekek varrnak éhbérért? Remélem nem!

A Picture Organic Clothing által gyártott biopamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Relax nadrág “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Fekete, Fehér

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

100% organikus pamut (GOTS által tanúsított)

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…