Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Relax nadrág

24790 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

Puha, kényelmes, környezetbarát és még jól is néz ki. Ez a Relax nadrág a Picture-től 100% organikus pamutból.

Első ránézésre azt hiheted, hogy ennél a csíkos designnál nincs jobb ebben a nadrágban. Ha viszont felveszed, rájössz, hogy van. A kényelmes biopamut mindent felülmúl.

Cikkszám: MJJ027 Kategóriák: , Címkék: ,

Alapanyagok

100%

organikus pamut Organikus pamut GOTS által tanúsított

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Relax nadrág részletes leírás

A Relax nadrág a különleges színezése mellett más érdekességeket is tartogat. Egyrészt hihetetlenül puha és kényelmes, ami a 100% biopamut alapanyagnak köszönhető. A megkötő is egészen igényesen lett kialakítva, miközben visszafogott Picture logó jelzi, hogy prémium minőségű termékről van szó.

Miért érdemes organikus pamut ruhát választani?

Több oka is van. Egyrészt a gyapot termesztéséhez nem használnak szintetikus permetszereket, így a végtermék viselése is egészségesebb lesz. Emellett a feldolgozás során is környezetbarát módszereket alkalmaznak. Szigorú szociális kritériumokat állítanak a gyárakkal szemben, a munkások védelme és életkörülményeik javítása érdekében. Természetesen a gyerekmunka szóba sem jöhet! Te szívesen viselnéd azt az olcsó ruhát, amit gyerekek varrnak éhbérért? Remélem nem!

A Picture Organic Clothing által gyártott biopamut termékek választásával, így nem csak a saját egészségedre leszel jó hatással, de a környezetet is kíméled, miközben jól nézel ki!

A Relax nadrág “Medium fit” szabású.

Méret:

S, M, L, XL

Szín:

Fekete, Fehér

Széndioxid lábnyom

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security