Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Global női úszó short – O’Neill

21990 Ft
A Global női úszó short egy igazi vízparti ruhadarab. Különleges megjelenésű, gyorsan száradó női boardshort  az O’Neill Blue sorozat tagjaként különleges, környezettudatos alapanyagokból készül. Vízpartra készülsz? Benn van már a bőröndödben?

Cikkszám: 1800064 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Alapanyagok

73%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

23%

Poliészter Poliészter

4%

elastane Elasztán

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

O'Neill Blue

O'Neill Blue

A Global női úszó short leírása

Az O’Neill Blue sorozat tagjaként érkezett ez a különleges és divatos női short. Bár a legjobban a vízben és a parton van elemében a boardshort, hiszen a Hyperdry kialakításnak megfelelően nagyon gyorsan szárad. Azért bármilyen szabadidős tevékenységre alkalmas viselet. De lássuk mitől különleges:

Recycle Sign

Újrahasznosított

A könnyű, jól szellőző, irritációmentes kialakítású női fürdőnadrág gyártása során 73%-ban újrahasznosított poliésztert használtak fel. Ezzel hozzájárulva ökológiai lábnyomod csökkentéséhez

Created with Fabric.js 2.7.0

Divatos megjelenés

A kézzel festett tengerparti növényeket utánzó minta már messziről feltűnő egyedi megjelenést biztosítanak. A jobb oldalon lévő farzseb felett szolid rózsaszínű O'Neill felirat jelzi a nadrág "származását".

A Global női úszó short egy igazán divatos alsó az O’Neill kínálatából. A nyár kötelező darabja vízben és vízparton egyaránt.

A boardshort belső nadrág nélküli, irritáció mentes varrások teszik kényelmesebbé. Antibakteriális alapanyag egészíti ki a tulajdonságok listát.

Egy dolgot hiányolok csak erről a környezettudatos női fürdőnadrágról:

  • Bár 3 nem kicsi zsebbel rendelkezik, ezek közül egyik sem zárható be úgy, hogy a belehelyezett tárgy biztonságát garantálja. Ezért a kulcs a párodnál kell, hogy legyen …
Szín:

Virágos

Méret:

XS, S, M, L, XL

Szabás:

Regular

Gyártó

Alapanyag

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security