Greenway papucs

6190 Ft

Rövid leírás

A Greenway papucs egy egészen különleges Picture termék, a parafás designnak köszönhetően. A Picture Organic Clothing nem csupán környezetbarát anyagokat használ, de a természetközeli stílus a designban is megjelenik. Ennek köszönhető az a parafa réteg, ami a flip-flop pántját díszíti.

Az újrahasznosított alapanyag és a természetközeli design együttese teszi igazán különlegessé ezt a nyári papucsot.

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Törlés

Leírás

Alapanyagok

Újrahasznosított EVA hab

42%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Újrahasznosított

Etikus

Greenway papucs
Greenway papucs

Részletes leírás

A Picture Organic Clothing mindent megtesz azért, hogy a termékei környezetbarát anyagokból készüljenek, környezetkímélő megoldásokkal. Ez a szemlélet pedig a designra is hatással van. A Greenway papucs is természetközeli stílust képviseli, a parafával borított pántnak köszönhetően.

Nem az az első alkalom, hogy a Picture a parafához, mit különleges és értékes alapanyaghoz nyúl. A Snapback sapkák simléderén is találkozhatunk parafával, ami most már a papucsokon is megjelenik. A Picture-nek évekkel korábban volt egy különleges projektje is, amely során egy limitált szériás, parafával bevont kabátot készítettek el, így bőven van tapasztalatuk az alapanyaggal.

A Greenway papulcs talprésze újrahasznosított EVA habból készült, ami környezetbarát és strapabíró választás. A pánt parafa részébe egy Picture logó lett beleégetve, miközben a talprész is logóval lett ellátva. Összességében egy letisztult, és nagyon különleges papucsot sikerült készíteni.

Tűnj ki a tömegből a Picture Organic Clothing környezetbarát termekéivel!

Milyen méretet válasszak?

Az interneten rendelt termékeknél mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása. A Greenway papucs esetén nyugodtan válaszd a megszokott, európai méretezés alapján megfelelő méretet.

További információk

Szín:

Barna

Méret:

37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-46

Felhasznált anyagok:

Újrahasznosíttott EVA hab

Gyártó

Érdekelhetnek még…

  • Lakewood sapkaLakewood sapkaGyors nézet
  • M8 rozsdamentes acél kulacs – MizuM8 rozsdamentes acél kulacs – MizuGyors nézet