Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Juniper bokazokni – Tentree

6895 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

2 pár Juniper bokazokni egy csomagban. Egy Neked és egy Földünknek. Nem csak kényelmes és jól néz ki, de vásárlásával 10 fát is ültetsz!

Segítség a méretekhez:  Az S/M = 35-40 ; az L/XL = 41-46

Cikkszám: TAU2815 Kategóriák: , Címke:

Alapanyagok

70%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter (REPREVE)

25%

Poliészter Poliészter

5%

Elasztán Elasztán

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Mit tud a Juniper bokazokni?

A legtöbben azért hordanak boka- vagy titokzoknit, hogy a cipőből ne látszódjon ki. De nem hiszem, hogy aki Juniper bokazoknit választ, ezt is “dugdosni” szeretné…

A TenTree kedvelt Juniper (erdőt imitáló) mintája most már a zoknidon is! Természetesen a gyártótól megszokott módon, különleges környezettudatos gondolkodással kapcsolódik össze a különleges megjelenés.

A Juniper bokazokni 70 %-ban újrahasznosított PET palackokból készül (Repreve). Így ami a lábadnak a kényelemet, földünknek a jövőt biztosítja.

A csomagban 2 pár zoknit találsz. Egy fekete-szürke-drapp és egy sötétkék-zöld-szürke kombinációt. Kétféle méretben kapható. Az S/M-es méret 35-40 közötti méretekre, míg az L/XL a 41-46-os méretekre használható. A vékony zokni gyártásához 2 műanyag palackot használnak fel. A puha tapintatú vékony anyag rugalmasan simul a lábadra.

A zokni megvásárlásával 10 fa ültetését is támogatod. Ezt bár kevésbé feltűnő módon, mint a Selkirk hímzet zokni esetében – tudatja is mindenkivel. A boka körüli passzé belső felszínén ugyanis az alábbi üzenet olvasható: “ Plant Trees ”

Szóval mire vársz? Ültessünk fát együtt! Szerezz meg most egy csomag zoknit!

Szín:

Fekete, Fekete – kék

Alapanyag

Gyártó

Méret:

L/XL, S/M

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security