Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Selkirk hímzett zokni – Tentree

7990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Meleg, hosszú szárú téli zokni egy különleges történettel. Ez a Selkirk hímzett zokni, ami a talpán rejtegeti titkos üzenetét: “plant trees”. Nem véletlen, hiszen amellett, hogy újrahasznosított poliészterből készült, 10 facsemete ültetését is garantálja a következő meleg zoknid!

Segítség a méretekhez: Az S/M = 35-40; az L/XL = 41-46

Cikkszám: TAU2317 Kategóriák: , Címke:

Alapanyagok

70%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter (REPREVE)

25%

Poliészter Poliészter

5%

Elasztán Elsztán

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

Mit tud a Selkirk hímzett zokni?

Te mit szeretsz a télben? Nagyokat kirándulni és gyönyörködni a havas tájban? Síelni egy jót a hófödte lejtőkön. Vagy csak bebújni a meleg cserépkályha mellé egy forró szilvás-fahéjas téli teával a kezedben? Bármit is szeretsz a fentiek közül a Selkirk hímzett zokni remek társnak ígérkezik.

A hangulatos és meleg kötött zokni a szobában és a havas erdőben is segít melegen tartani a fázós lábaidat! A szárán kis fenyőfa hímzés díszíti, ami tökéletesen illik a Kurt meleg téli sapkához. De ha pihenés közben felteszed a lábaidat az ágyra, olvashatóvá válik a talpadon lévő, akár életszemléletnek is beillő mondat:

„Plant Trees” – Ültess fákat

Ez az üzenet, és a felhasznált anyagok teszik igazán különlegessé a Selkirk hímzett zoknit. Gyártásához ugyanis 70 %-ban újrahasznosított poliésztert ( Repreve) használnak fel. A kellő rugalmassághoz pedig 5% Elasztánt is tartalmaz.

Fázós a lábad, vagy csak szereted a jó meleg zoknikat? Megtaláltad az IGAZIT! Válassz egy környezetbarát zoknit, és ültess 10 fát. Ugye milyen egyszerű?

Méret:

L/XL, S/M

Szín:

Fekete, Barna

Alapanyag

Gyártó

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security