Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Juniper egyujjas kesztyű – Tentree

11990 Ft


TenTree - ültess 10 fát velünk - először Magyarországon

Juniper egyujjas kesztyű a TenTree környezetbarát kínálatából. Merinói gyapjú és újrahasznosított poliészter kombinációjából készült és természetesen ezzel is 10 fát ültetsz.

A klasszikus Juniper minta, valamint a jól kombinálható fekete-szürke színösszeállítás  meleg és jól használható kesztyűt eredményez akár hölgyeknek, akár férfiaknak. Ajándéknak is kiváló ötlet!

Cikkszám: TAU2711-0447 Kategóriák: ,

Alapanyagok

50%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter (Repreve)

50%

Gyapjú Merinói gyapjú

Miért válaszd a TenTree-t?

A TenTree az etikus gyártáson és az újrahasznosított alapanyagokon kívül 10 fa ültetését is vállalja minden egyes eladott termék után. Töltsd fel a címkén található fa-kódodat, és nézd meg hová kerültek a fáid!

Ültess

Fát

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

10 fát ültetsz

10 Fát ültetsz

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

A Juniper egyujjas kesztyű leírása:

Rövidesen itt a következő tél. Ha fázós a kezed, egy különleges kiegészítőt ajánlunk a figyelmedbe!
A Tentree kedvelt Juniper mintája már téli meleg kiegészítő ruhadarabokon is megjelent, sokunk örömére. A Juniper Beanie téli sapkája mellett  a Juniper egyujjas kesztyű is elérhető. Így igazán kivételes kiegészítőkkel  bővítheted meleg ruhatáradat.

Télen sem teszed le a kerékpárodat? Vagy a villamoson kell kapaszkodnod a hideg rúdon? Vagy ki nem hagynád a hógolyózást az első friss hóban barátaiddal, vagy gyermekeiddel? Válaszd a hideg ellen a TenTree meleg sapkáját, vagy kesztyűjét, és egyszerre véded Önmagad és  környezetünket is! 

A Juniper egyujjas kesztyű újrahasznosított poliészter és merinói gyapjú keverékéből készült.  Nőknek szánt S/M és férfiaknak készült L/XL méretben érhető el. A megszokott Juniper minta és szolid színezése pedig jól kihasználható és szerethető megjelenést ad a kesztyűnek.

A külső kötött, és a belső polár réteg együtt biztosítja kezed melegen tartását a nagy hidegben is. Természetesen az fontos tudnod, hogy nem vízálló, ezért csak a rövid hócsatákat szereti! 

Válaszd a 3 PET palack újrahasznosításával készült meleg kötött Juniper egyujjas kesztyűt magadnak, vagy ajándékba, és ezzel 10 facsemete elültetését is támogatod.
Tegyünk együtt a fenntartható jövőnkért!

Szín:

Szürke

Alapanyag

,

Gyártó

Méret:

L/XL, S/M

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security