LOGO nyakmelegítő

6990 Ft

Rövid leírás

A Knitted nyakmelegítőn összefonódik a múlt és a jelen. Hogy miért?
A minta a legszebb kötött sálakat idézi, amit csak nagymamáink tudnak készíteni, a nyakmelegítő gyártásához a Picture-nél viszont a legmodernebb anyagokat használták, hogy kényelmes, vízálló és meleg legyen. Sosem hagy cserben!

Sál helyett utcára is tökéletes, hiszen nagyon kellemes, belül puha, de igazán a természetben lehet kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Vastag anyagának köszönhetően a széltől és a nedvességtől is kiválóan véd, miközben megfelelően szellőzik a Dry-Fit technológiának köszönhetően.

Szerezd be még ma, és dobd fel vele a szettedet!

Ingyenes 25 000 Ft felett

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

2 készleten

Leírás

Alapanyagok

Poliészter

100%

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Etikus

LOGO nyakmelegítő
LOGO nyakmelegítő

Részletes leírás

Édesanyák és nagymamák kedvenc mondata a hideg téli napokon: “Jaj, már megint kint van a nyakad!”. Ismerős? A Picture Organic Clothing nyakmelegítőivel garantáltan nem fogod többször hallani.

A Picture-nek egy kiváló minőségű, nagyon jól használható terméket sikerült készíteni, amit a sokféle, jobbnál jobb grafikával tálalva tettek tökéletessé. Egy közölük ez a LOGO nyakmelegítő.

A Picture Organic Clothing nyakmelegítői egyetlen méretben készülnek, melyek rugalmas anyaguknak köszönhetően mindenki nyakát jó melegen tartják. Jó hír tehát, hogy a méret kiválasztásánál nem kell sokáig gondolkozni, a megfelelő minta viszont már komolyabb fejtörést okozhat…

További információk

Szín:

Naplemente, Szivárvány

Méret:

Egy méretben készül

Gyártó:

Picture Organic Clothing

Érdekelhetnek még…

  • Act síkesztyűAct síkesztyű Gyors nézet
  • Síbakancs táska PictureSíbakancs táska Picture Gyors nézet