Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Luna női síkabát – Picture

95990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Luna női síkabát a Picture egyik legkomolyabb hölgyeknek készült kabátja. A hő indexe 10/10-es, tehát a legmelegebb kategóriába esik, a membránja pedig 20/20K-s így még a legkeményebb időben is szárazon tart, miközben jó szellőzést biztosít. A mintája visszafogott, sötét-virágos, amit a mellkasi részen a fenyőfás minta és cipzár dobnak fel.

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű sínadrágot.

Cikkszám: WVT133-1 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , , ,

Alapanyagok

58%

újrahasznosított alapanyag Újrahasznosított poliészter

42%

Poliészter Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Zero Waste

PFC mentes impregnálás

újrahasznosított alapanyag

Újrahasznosított

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Luna női síkabát részletes leírás

A Luna síkabát a Picture Expedition Line tagja, ami a legkomolyabb technikai felszereltséget jelenti a márkánál. A kabát kialakítása kifejezetten kényelmes, a 10/10 hőindexű bélés bőven hagy mozgásteret a viselőjének, hiszen kifejezetten könnyű, a mintázata pedig elsőre kicsit soknak tűnhet, de a valóságban nem az. A rózsás minták színe igazán sötét, és jól illik a kabát lilás-feketés alapszínéhez. Ezzel szöges ellentétben van a cipzár és a mellkasi minta színe, amely igazán élénk, ezzel tökéletes összhangba hozva a kabát színezését. 

Artboard-12

Vízállóság

A kabát 20/20K-s membránnal és PFC mentes, tartós vízlepergető réteggel rendelkezik, ennek köszönhetően biztosan száraz maradsz minden időben. A 20/20K-s membrán az egyik legkomolyabb vízhatlanságot biztosítja a Picture kabátjai között, ahol a legmagasabb érték 25/25K lehet. Ebből is látszik, hogy a Luna kabát arra lett tervezve, hogy kibírja a legextrémebb körülményeket is.

Hőindex

A Luna technikai kabát 10/10-es hőindexszel rendelkezik, ami a legmelegebb kabát a Picture termékei között. Bátran használható a leghidegebb napokon is, amikor az időjárás nem kifejezetten a legbarátságosabb.
A bélés Sorona 600 Feelpower bio-alapú bélésből készült, amely könnyű, hamar átmelegszik és jól tartja a hőt, és környezetbarát alapanyagnak minősül.

Recycle Sign

Környezetbarát

A Lunasíkabát a különleges design és a teli sportokhoz szükséges tulajdonságok mellett további értékekkel is büszkélkedhet. A kabát 58%-ban újrahasznosított poliészterből készült és a vízlepergető réteg sem tartalmaz mérgező vegyületeket, így nem csak téged véd, hanem a környezetet is!

A Luna női síkabát “Regular fit” szabású.

További technikai részletek

A Luna női síkabát DryPlay membránja 20k/20k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 20000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 20000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok tudatában biztonságban érezheted magad síelés – boardozás közben. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy teljesen PFC mentes, azaz nem tartalmaz egészségre és környezetre ártalmas vegyületeket.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok pedig el vannak rejtve, hogy ott se juthasson be nedvesség. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex Hőindex
10/10

Vékony

Nagyon meleg

Termékeink vízállósága

20K

Vízállóság

Termékeink légzőképessége

20K

Légzőképesség

Méret:

XS, S, M, XL

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Alapanyag

Vízállóság

20K

Légzőképesség

20K

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security