Lander női síkabát – Picture

79990 Ft


Picture Organic Clothing termékek kínálata


A Lander síkabát ötvözi a divatos megjelenést és a technikai felszereltséget! A hőindexe 7/10-es, ami egy kellemes, meleg női kabátnak felel meg, míg a 10/10K-s Dry Play membrán jó szellőzést és vízhatlanságot biztosít. A zsebek pedig kifejezetten a kezek felmelegítésére lettek kialakítva!

Dönts felelősségteljesen, és válassz prémium minőségű sínadrágot.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Újrahasznosított poliamid
0%
Poliamid
0%
Poliészter

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

PFC mentes impregnálás

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

A Lander síkabát első látásra a kedvencünk lett, a megkapó geometrikus és rózsás mintájával. Viszont a kinézet nem minden, hiszen ez a női síkabát is bővelkedik technikai részletekben, és olyan apróságokban, amelyekkel igazi élménnyé teszi a viselését. A kabát kellemesen meleg, de a melegebb napokon szellőző cipzárok segítik a lehűlést, és a 10/10K-s membrán biztosítja a kiváló lélegzőképességet és a vízhatlanságot. 

Vízállóság

A kabát 10/10K-s membránnal és PFC mentes, tartós vízlepergető réteggel rendelkezik, ennek köszönhetően biztosan száraz maradsz minden időben.

Hőindex

A Lander technikai kabát 7/10-es hőindexszel rendelkezik, ami kellemesen melegnek számít a női síkabátok között. Bátran használható a hidegebb napokon, amikor az időjárás nem kifejezetten a legbarátságosabb.

Érdekes trend, hogy a profi síkabátok sokszor kifejezetten vékonyak. A Picture csúcsmodellje például csak 3/10-es hőindexű. Ez azért van, mert így melegebb napokon is használható a profi síkabát, a hideg ellen pedig megfelelő alá-öltözettel és meleg középső réteggel mindig lehet védekezni.

Környezetbarát

A Lander síkabát a különleges design és a teli sportokhoz szükséges tulajdonságok mellett további értékekkel is büszkélkedhet. A kabát 46%-ban újrahasznosított poliészterből készült és a vízlepergető réteg sem tartalmaz mérgező vegyületeket, így nem csak téged véd, hanem a környezetet is!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Lander női síkabát “Regular fit” szabású. A részletekért kattints!

 

További technikai részletek

A Lander női síkabát DryPlay membránja 10k/10k paraméterekkel rendelkezik. Az első szám a vízállóságot, a másodig pedig a lélegzőképességet mutatja. Jelent esetben a kabát 10000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, és 24 óra alatt 10000 g vízpára tud a bentről kijutni négyzetméterenként. Ezek a számok tudatában biztonságban érezheted magad síelés – boardozás közben. Az erős membrán mellett a kabát anyaga tartós vízlepergető réteggel van kezelve, ami még 10 mosás után is 90%-os hatékonyságot garantál. Mivel a síkabátokat általában nem mossuk havonta, ez hosszú évekre garantálja a vízlepergető réteg sértetlenségét. A vízlepergető réteg C0-os besorolással rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy teljesen PFC mentes, azaz nem tartalmaz egészségre és környezetre ártalmas vegyületeket.

A kabát varrásai a kritikus helyeken meg vannak erősítve ragasztással is a vízállóság érdekében. Ennek megfelelően a cipzárok pedig el vannak rejtve, hogy ott se juthasson be nedvesség. A kabát ujjaiban és derékrészénél hófogó kapott helyet.

Ezek mind azért vannak, hogy körülményektől függetlenül élmény maradjon a síelés. A síruha csak teszi a dolgát. Megvéd, és jól néz ki!

Technikai paraméterek

Hőindex 710
0%

Vékony

Nagyon meleg

0K
0K

További információk

Méret:

M, L, XL

Szabás:

Regular fit

Gyártó

Alapanyag

Vízállóság

10K

Légzőképesség

10K

Érdekelhetnek még…

Lander női síkabát
Lander női síkabát – Picture

79990 Ft

79990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security