Maiiki pulóver

29990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


Rövid leírás

A Maiiki pulóver a Picture Organic Cloting különleges pulcsija a hűvösebb napokra. A szürke alapszínt bordó és sötétkék területek teszik izgalmassá.

A Design melett a Picture-től megszokott módon a környezetvédelem sem szorult a háttérbe. Organikus pamutot használtak a pulóverhez. Ettől lett igazán egyedi a Maiiki pulcsi. Neked is bejön?

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
Organikus Pamut Organic Excange
0%
Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Újrahasznosított

Etikus

Részletes leírás

A Maiiki pulóver egy közepesen vastag, cipzáras és kapucnis pulcsi férfiaknak a Picturetől. A különleges, “cikcakkos” design, és a minőségi tartalom az, ami miatt kitűnik a pulcsik tömegéből. A részben organikus pamut alapanyag nagyon puha. Élmény felvenni, szinte simogat. Mindeközben a fenyőfás cipzár minden felhúzásnál emlékeztet, hogy jól döntöttél!

A Maiiki férfi pulóver 50 %-ban “Organic Exchange” tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamutból készül. Ez garantálja a természetet kímélő termesztést és a munkások érdekeit figyelembe vevő feldolgozást. Így lesz ez a kapucnis pulcsi környezetbarát alternatívája, a hagyományos márkás pulóvereknek.

Válaszd Te is a fenntartható fejlődést, nézz ki jól, és tartozz egy különleges társasághoz!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Maiiki bebújós pulóver “Medium fit”szabású. A részletekért kattints!

További információk

Szín:

Szürke

Méret:

S, M, L, XL

Felhasznált anyagok:

50% organikus pamut "Organic Excange" által hitelesítve, 50% pamut

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Érdekelhetnek még…

férfi kapucnis Maiiki pulóver, szürke - Picture Organic Clothing
Maiiki pulóver

29990 Ft

29990 Ft

Opciók választása
Malcare WordPress Security