Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Maiiki pulóver

29990 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!

A Maiiki pulóver a Picture Organic Cloting különleges pulcsija a hűvösebb napokra. A szürke alapszínt bordó és sötétkék területek teszik izgalmassá.

A Design melett a Picture-től megszokott módon a környezetvédelem sem szorult a háttérbe. Organikus pamutot használtak a pulóverhez. Ettől lett igazán egyedi a Maiiki pulcsi. Neked is bejön?

Cikkszám: MSW080 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , , , ,

Alapanyagok

50%

organikus pamut Organikus pamut Organic Excange

50%

pamut Pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Biopamut termesztése

Organikus

save the world ecology ECO environment green - EcoWear.hu

Etikus

Maiiki pulóver részletes leírás

A Maiiki pulóver egy közepesen vastag, cipzáras és kapucnis pulcsi férfiaknak a Picturetől. A különleges, “cikcakkos” design, és a minőségi tartalom az, ami miatt kitűnik a pulcsik tömegéből. A részben organikus pamut alapanyag nagyon puha. Élmény felvenni, szinte simogat. Mindeközben a fenyőfás cipzár minden felhúzásnál emlékeztet, hogy jól döntöttél!

A Maiiki férfi pulóver 50 %-ban “Organic Exchange” tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamutból készül. Ez garantálja a természetet kímélő termesztést és a munkások érdekeit figyelembe vevő feldolgozást. Így lesz ez a kapucnis pulcsi környezetbarát alternatívája, a hagyományos márkás pulóvereknek.

Válaszd Te is a fenntartható fejlődést, nézz ki jól, és tartozz egy különleges társasághoz!

A cipzáras Maiiki pulóver “Medium fit”szabású.

Szín:

Szürke

Méret:

S, M, L, XL

Széndioxid lábnyom:

A termék előállításához és szállításához kötődő széndioxid: 2,87 kg. Ez 1,4 kg-al kevesebb mint egy hagyományos termék esetén, azaz annak 67%-a.

Szabás:

Medium fit

Gyártó

Alapanyag

,

Érdekelhetnek még…

Malcare WordPress Security