Elérhető szűrők

Méretek

Gyerek méretek

Felnőtt méretek

Termék kategória szerinti keresés

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.

Cipzáros pulóver

Termékszűrő

Cipzáros pulóver

Bevallom Neked, hogy bár nagyon kedvelem a pulóvereket, nekem kicsit “nyűgös” a belebújos változat. Sokkal jobban szeretem a cipzáras pulóver formát.

Véleményem szerint a cipzár nem csak praktikus, de a különösen Picture pulcsik esetén design elem is. Ez nem egy megszokott dolog, de a tervezők még a cipzárra is különös figyelmet fektettek, így legtöbbször fenyőfás „felhúzóval” tűnik ki a tömegből.

Szinte az év minden napján, de különösen a hűvösebb nyári estéken, vagy az ősz beköszöntével elengedhetetlen egy jó cipzáros pulóver. Az EcoWear webáruházban megtalálhatod a Picture Organic Clothing, az O'Neill valamint a Tentree legjobb környezettudatos pulcsijait.

De az alapanyag is fontos!

Mi úgy véljük, hogy nem csak a pulóver külső megjelenése fontos. Ezért kínálatunkban kizárólag környezetbarát alapanyagok felhasználásával, etikus módon készült pulóvereket találhatsz meg.

Válogass kedvedre, nyugodt lelkiismerettel, hiszen a cipzáros pulóverek egyrészt környezetbarát, tanúsítvánnyal rendelkező organikus pamut felhasználásával készülnek, amelyek ráadásul különlegesen kényelmesek is. Másrészt pedig újrahasznosított poliésztert használnak fel a gyártás során, ezzel válik különlegessé a meleg felső.

A különleges Tencell alapú Tentree pulcsik pedig egy egészen különleges színt hoztak a webáruházunk kínálatába. Gondoltad volna, hogy a pulóvered fából készül, különlegesen környezettudatos eljárással? Ha érdekelnek a részletek, olvasd el az erről szóló cikkünket is!

Tarts velünk a karbon semleges Magyarországért!

Malcare WordPress Security