Moeraki póló

12395 Ft


Picture Organic Clothing - védjük együtt környezetünket!


A Moeraki póló egy szemkápráztató felső. A harántcsíkot mintájú felsőn a ferde csíkozással felvart zseb több mint különleges.

Törlés

Leírás

Alapanyagok

0%
GOTS által tanúsított organikus pamut

Tulajdonságok

Mitől környezetbarát?

Organikus

Etikus

Moeraki póló
Moeraki póló

Részletes leírás

A Moeraki póló nekem először a friss tengeri szellőt és a víz csobogását juttatja eszembe. Bár még soha nem vitorláztam, egyértelműen az Öreg Tengeri Medvék  rémlenek föl.  Persze az hogy még nem vitorláztam, remélem nem végleges állapot 😉 .
Legfontosabb ismérvei :

Biopamutból készült

A felső alapanyaga puha, organikus pamut. Ami amellett, hogy nagyon kényelmes viselet, biztosan nem tartalmaz a termesztés, vagy gyártás során belekerülő veszélyes anyagot. Ezt a bőröd és a környezetünk is meghálálja neked. A biopamut GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik, és Törökországban készül.

Harántcsíkolt minta

Az örökzöld harántcsíkolt mintára mindíg számíthatsz. A Moeraki póló egyik különlegessége a ferde csikozással felvart mellkasi zseb, aminek köszönhetően egészen különleges optikai hatás keletkezik.

víz alapú festék

Vízbázisú festékek Oeko-Tex 100 Standard 1 minősítésűek. Ez jelenti azt, hogy a termékekben egészségkárosító vagy környezetkárosító anyagokat, például ftalátokat nem használnak.

A különlegesen puha biopamut alapú póló gyengédsége még az öreg hajósok bőrének is jól esne. Hát még a miénknek! Szerezd meg a sajátodat, és hajózz ki az első jó széllel!

Méretezés

Az interneten rendelt ruháknál mindig nagy fejtörést okoz a jó méret kiválasztása, és teljesen csak akkor lehet megnyugodni, amikor a megrendelt termék megérkezett, felpróbáltuk és jól áll… Ezt már mi is sokszor átéltük, ezért minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy elsőre sikerüljön a tökéletes méret kiválasztása, és ebben szerencsére a Picture Organic Clothing is partner.
A Picture által készített mérettáblázatok segítenek eligazodni a számozásokkal, és érdemes a választott darab szabását is ellenőrizni, hogy megfelel-e a stílusodnak. Ha ezek után is bizonytalan vagy, akkor szívesen segítünk személyesen!
A Moeraki póló “Medium fit” szabású. A részletekért kattints!

További információk

Méret:

S, M, L, XL, XXL

Szín:

Szürke

Alapanyag

Gyártó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…